//
you're reading...
ACTUALITATE

Darius Vâlcov și Daniel Bărbulescu în Back to the Future…de la Băsescu, “la comunism”!

darius valcov si basescu, prima data ordine

În materialul anterior menționam că postul de televiziune de partid, Olt TV, a fost sancționat recent de CNA. Dezgropând trecutul aveam să constatăm că nu era pentru prima dată… Pe 15.12.2009, aceeași televiziune era amendată cu 100 milioane lei vechi, prin Decizia 1.100!

Motivul? În fapt, postul de televiziune OLT TV a difuzat, în direct, în ziua de 6 decembrie 2009, în cadrul emsiunii informative de la ora 19.30, două ştiri referitoare la desfăşurarea celui de al doilea tur de scrutin pentru alegerea Preşedintelui României.

Redăm din raportul de inspecţie: Darius Vâlcov: Votez pentru a păstra la Cotroceni un om pe picioarele sale, un om care nu este controlat, un om care poate să facă o adevărată reformă în statul românesc. Nu votez pentru cei care sunt conduşi de către alţii şi care, de fapt, sunt păpuşi arătate în faţa românilor.

Reporter: Deputatul Daniel Bărbulescu cu ce gânduri va vota astăzi?

Daniel Bărbulescu: Cu gândul că un tânăr de 28 de ani din Slatina nu vrea să se întoarcă în trecut, nu vrea să se întoarcă la comunism, nu vrea să se întoarcă la Slatina cenuşie de dinainte de 2004.

Evident cei doi erau membrii PDL, ba mai mult erau miezul dur al PDL Olt.

Doi-trei ani mai târziu aceștia au trecut “la comunism”, adicătelea la PSD, respectiv USL… Întru binele lor și al… lor! (N.R. – am încercat, dar nu am putut scrie al nostru)

În prezent de PDL Olt s-a ales praful, practic partidul a ajuns o anexa a PSD Olt!

Dar…nimic nu se pierde, totul se transformă.

Politica locală de la Olt, dar și cea națională, cred că, ne-a obosit pe toți…Totul e în zadar!

Să mai sperăm la ceva bun în viitor? Job-uri, un trai decent, liniște sufletească? Prefer să vă rămân dator cu răspunsul…

Florin Deaconu

Discussion

No comments yet.

Leave a comment

Recent Posts

February 2013
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728