//
you're reading...
ACTUALITATE

Noua taxă de parcare din Slatina – Primăria şi edilul Emil Moţ vor pierde!!!

Recent edilul Emil Moţ a iterat faptul că: Au fost stabilite tarifele pentru abonamentele parcării rezidenţiale. Slătinenii vor plăti 240 lei, annual.

Adică, plateşte tu slătinean prost ca să fac eu punga mare!

Desi slătineni nu au votat cu candidatul Uniunii Popular Social Crestină şi totodata al Partidului Socialist Român, respectiv  Stelian Sima, încă o data am facut apel la domnia sa, pe principiul că Primăria Municipiului Slatina şi Emil Mot vor să fie iar puşi cu botul pe labe de celebrul avocat Stelian Sima, preşedintele UPSC la nivel national.

Actionati in numele slatinenilor, dle Stelian Sima!

Răspunsul  nu s-a lasat prea mult aşteptat, aşadar :

Stelian Sima: “Slătinenii trebuie să ia atitudine şi să luptam împreună pentru DREPTURILE NOASTRE CONSTITUTIONALE! Nu poţi adopta o hotărare/regulament etc. care nu sunt constituţionale, care nu respectă dreptul oamenilor .
La utilitatea domeniului public, cu toţii avem dreptul.

E total gresit si cred ca vor pierde.

Ştiu, trebuie mai multă discilpină şi respect între posesorii de autovehicule, însă Administraţia Publică Locală ar trebui să gasească cea mai bună soluţie cu privire la locurile de parcare.

De exp.: Între Piata Zahana şi Romtimex există o parcare unde în totalitate este ocupată cu maşini puse la vânzare, sunt parcate 24 din 24, asta înseamnă că samsarii încalacă HCL 490/2014 CU ACORDUL AUTORITĂŢILOR PENTRU CA NU AU LUAT NICIO MASURĂ. ŞI LA STOMATOLOGIE ESTE LA FEL…

Aşadar slătinenii trebuie să ia atitudine şi să nu mai stea ca nişte laşi tăcuţi, în stradă ca ultimă soluţie pentru a nu ne lăsa calcaţi în picioare!!!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

One thought on “Noua taxă de parcare din Slatina – Primăria şi edilul Emil Moţ vor pierde!!!

  1. Buna ziua!
    Va aduc la cunostinta un caz groaznic la Slatina , jud Olt cum doar in Romania exista!
    La Slatina domina inca japca si hotia! In fruntea Clubului Sportiv Municipal este pus Director Ilie Catalin Dorel nimic neobisnuit doar ca este finu Primarului Emil Mot care are in proprietate piscina din com Valea Mare sat Recea! Ce realizari a adus in 6 luni de la investire? A reusit inchiderea piscinei de care se bucurau toti Slatineni si gata! Faptul ca este incompatibil cu functia nu deranjaza pe nimeni , dar cand sabotezi cu buna intentie si inchizi Plaja Olt cea mai mare din Slatina meriti sa intri la puscarie domnule Director! Va rog sa ne ajutati cu un reportaj pe tema aceasta poate se vor sesiza si institutiile statului care dorm !!! ANI si DNA !!!
    Multumim!

    Posted by Simona | 29,06,17, 6:28 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

May 2017
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Advertisements
%d bloggers like this: