//
you're reading...
ACTUALITATE

CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT COMUNISMUL PENTRU ROMÂNIA…

ccb9a5_5e1d6cdbafce4c59924e36f420c85a13~mv2

Așadar să începem alegația:

Înseamnă că poporul român trebuie să reintre în proprietatea a ceea ce i-a fost furat începând cu 1989! De la falsa revoluție!

Înseamnă că agenții  economici cu capital străin nu vor mai dispune de resursele noastre strategice – energie, gaze și combustibil sau pietre și metale prețioase – companiile care vor activa vor  românești.

Înseamnă   că  România   nu   mai recunoaște  nici un contract de credit semnat, cu FMI sau Banca Mondială, de infractorii perindați pe la conducerea Coloniei de după 1989.

Înseamna că  BNR  trebuie să  redevină  proprietatea poporului  român,  iar  profitul rezultat în urma activității să  rămână în buzunarul românilor.

Înseamna  inexistența șomajului!

Înseamnă că   Guvernul va desființa TVA, impozitul  pe locuință, pe mașina, acciza pe carburant și tot restul taxelor.

Înseamnă  să  avem  carburant ieftin, apă  și curent  electric, gaze  și lemne la prețuri mult mai mici!

Înseamnă  să  avem  produse și servicii cu  prețuri  fixe.

Înseamna asistență medicală gratuită!

Înseamnă  educație gratuită!

Asta înseamnă comunism, asta înseamnă suveranitate!!!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

One thought on “CE ÎNSEAMNĂ DE FAPT COMUNISMUL PENTRU ROMÂNIA…

 1. ROMANII SUNT MACELARITI DE ORGANIZATIA CRIMINALA DENUMITA ,,JUSTITIE”

  In Slatina judetul Olt, oras cu daua strazi, s-au format zeci de grupari mafiote de crima organizata conduse de magistrate psihopati.
  S-a nu uitam de SPAGA luata de Presedinta Tribunalului Olt CARMEN MARNESCU, de SPAGA luata de MInistrul de finante DARIUS VALCOV sau de clanul SANDU ANGHEL zis ,,BERCEA MONDIAL” etc., etc., etc.
  Acesti psihopati emit hotarari false, la serviciu. si mai si primesc bani pentru asta.
  1. Magistrati psihopati au condamnat un OM NEVINOVAT pentru, ,, FAPTE INEXISTENTE” fara sa fi identificat vreun inscris in urma caruia s-a motiveze HOTARARILE lor.
  2. Magistrati psihopati respectiv procurorul DNA – MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA au creat un prejudiciu fictiv de 221.578,88 lei si au platit martori mincinosi cu dosare penale cu cate 10.000 lei/persoana pentru a condamna UN OM NEVINOVAT.
  In fapt:
  I. Pentru un prejudiciu de 43.561,25 lei + TVA creat fictiv de procurorul DNA MARIN CALUSARU in dosarul 10882/311/2010, prin platirea unor declaratii de martor mincinoase cu 10.000 lei /persoana DIN SALARIUL SAU (in inscrisuri si-a bagat picioarele) un OM NEVINOVAT a fost condamnat de judecatori:
  1. CONSTANTIN LUIS 3 ani si sase luni inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.
  2. PETCAN ROMEO – IULIAN 4 ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.
  3. TRIFANESCU VALENTINA SI SILVIU VISAN de la Curtea de Apel Craiova 4 ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de procurorul DNA Marin Calusaru si judecatorul Constantin LUIZ, in cuantum de 43.561,25 lei + TVA cu titlu de daune materiale.

  II. Pentru un prejudiciu de 169.651 lei CREAT FICTIV de Prim- procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-NUTA in dosarul 10462/311/2010, care a volorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei un OM NEVINOVAT a fost condamnat de:
  1. judecatorul CHIRCUSI NICOLAE CATALIN la trei ani inchisoare cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA in cuantum de 169.651 lei cu titlu de daune materiale
  2. judecatorul CIOBANU GHEORGHE si judecatoarea BALACI LIANA de la Curtea de Apel Craiova la UN AN SI SASE LUNI INCHISOARE cu executare si plata prejudiciului CREIAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA in cuantum de 169.651 lei cu titlu de daune materiale.
  Judecatorii Curti de Apel Craiova TRIFANESCU VALENTINA si CIOBANU GHEORGHE formau completul de judecata C7ap in dosarul penal nr. 10462/311/2012.
  Intrand pe rolul Curti de Apel Craiova dosarul penal 10882/311/2010*, a fost repartizat completului de judecata format din judecatori:
  1. Claudia Lautaru si
  2. Dumitru Onita.
  Judecatori TRIFANESCU VALENTINA si CIOBANU GHEORGHE la comanda MAFIEI se despart si formeaza noi complete de judecata pentru cele doua dosare ce apartin MAFIEI ALUMINIULUI ROMANESC
  Primul dosar penal fabricat de Procurorul DNA CALUSARU MARIN platind martorii cu cate 10.000 lei, CREIAZA UN PREJUDICIU FICTIV de 43.561,25 lei + TVA, a fost judecat din prima infatisare de judecatoarea TRIFANESCU VALENTINA si judecatorul SILVIU VISAN condamnand UN OM LA 4 ANI INCHISOARE cu executare si plata prejudiciului creiat fictiv de procurorul DNA MARIN CALUSARU si judecatorul Constantin LUIZ .
  Al doilea dosar penal fabricat de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA fara probe, pentru care acelas OM NEVINOVAT (luat noaptea din pat) dupa ce a valorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei CREIAZA UN PREJUDICIU FICTIV de 169.651 lei, a fost judecat de judecatoarea BALACI LIANA si judecatorul CIOBANU GHEORGHE si condamnat la UN AN SI SASE LUNI inchisoare cu executare si plata prejudiciului creiat fictiv de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA prin firmele familiei.
  In Romania nu poate scapa de coruptia din sistemul putred de teroristi romani legitimati de stat ca magistrati si conduc firme proprii prin interpusi !.
  Ce sume mari de bani sau dus pe căi neştiute spre acesti procurori psihopati MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si judecători psihopati TRIFANESCU VALENTINA, CIOBANU GHEORGHE, SILVIU VISAN, BALACI LIANA, CHIRCUSI NICOLAE CATALIN, CONSTANTIN LUIS si PETCAN ROMEO – IULIAN?
  – Pentru un prejudiciu de 221.578,88 lei CREAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si Procurorul DNA Calusaru Marin un om a fost condmnat la 7 ani inchisoare cu executare de prima instanta si la 5 ani si sase luni inchisoare de Curtea de Apel Craiova care are ,,ORBUL GAINILOR” la probe.
  – Pentu un prejudiciu 51.927 lei, CREAT FICTIV de procurorul DNA CALUSARU MARIN, judecatori TRIFANESCU VALENTINA si SILVIU VISAN condamna un OM NEVINOVAT la 4 ANI DETENTIE;
  – Pentu un prejudiciu de 169.651 lei, CREAT FICTIV de Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA care a volorificat cantitatea de 21.125 kg. de aluminiu prin firmele familiei, judecatori BALACI LIANA si CIOBANU GHEORGHE condamna un OM NEVINOVAT la UN AN SI SASE LUNI DETENTIE;
  Pentru un prejudiciu de trei ori mai mic CREAT FICTIV de un CRIMINAL CURTEA DE APEL CRAIOVA condamna de trei ori mai multi ani DETENTIE.
  – Îmi este jenă de conducatorii aestor institutii, dar eu pe acesti oameni imorali, lipsiți de onoare, respect și corupti ii numesc ,, CRIMINALI”.
  ,,Eu nu întrebuinţez cuvântul CRIMINAL pentru ca să insult pe cineva”.
  Eu le spun CRIMINALI la toti cei care condamna la ordin sau pe bani pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel – mi se pare ca – sunt singuri infractori care nu raspund pentru faptele lor” fiind protejati de DNA si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Coruptie ( Daca furi miliarde ramai cu banii si primesti pedeapsa cu suspendare iar DACA NU FURI NIMIC te ia de pe strada procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt, ANCA ELENA-ANUTA si te condamna ani grei de puscarie).
  Dupa parerea mea acesti PSIHOPATI platiti sa apere oameni, nu sa-i distuga, pentru bani au mancat tone de ,,RAHAT” in ordonantele si RECHIZITORIILE lor, FARA SA ARATE O SINGURA PROBA CONCLUDENTA ce reprezenta o infractiune comisa de acest OM NEVINOVAT.
  Acesti PSIHOPATI judeca la comanda!!!!….prefera sa distruga destine, cariere, familii, sa ucida indirect oameni care s-au trezit peste noapte cercetati abuziv, hartuiti excesiv in dosare penale deschise la comanda !!!!.
  Le-am aratat procurorilor si judecatorilor probe certe si concludente, insa probele (inscrisurile) pentru procurori MARIN CALUSARU si Prim-procurorul Tribunalului Olt ANCA ELENA-ANUTA si judecători TRIFANESCU VALENTINA, CIOBANU GHEORGHE, SILVIU VISAN, BALACI LIANA, CHIRCUSI NICOLAE CATALIN, CONSTANTIN LUIS si PETCAN ROMEO – IULIAN, NU SUNT BANI.
  Acesti PSIHOPATI fac parte dintr-o instituție care nu dă seamă nimănui, care nu catadicsește să se explice în fața nimanui si sunt aparati de Parchetul General si D.N.A.
  Vă cer iertare acelora dintre dvs. care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați de exprimarea mea, dar acest om NU A FOST JUDECAT.
  Acest om A FOST BATJOCORIT in salile de judecata din ROMANIA ( infatiserile facandu-se numai cu SALA GOALA) de CRIMINALI numiti mai sus care continiu i-au bagat PUMNUL IN GURA.
  A recuzat judecatorul ca dicteaza grefierei numai ce vrea el, fara sa tina cont de declaratiile martorilor si a primit amenda 2.500 lei, PENTRU ATITUDINE IREVENTIOASA.
  Vă rog pe toți cei care citiți aceste rânduri s-a cereti spre consultare inregistrarile de sedinta din dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012. s-a vedeti CUM AU DISTRUS PROCURORII SI JUDECATORII VIAȚA UNUI OM NEVINOVAT.
  Eu am avut încredere în JUSTITIE în profesionalismul lor, dar acum, pus în fața realității, descopar cu groază ca JUSTITIA judeca numai pe bani si constat ca 90 % din detinuti din inchisori sunt condamnati pentru ca nu au avut banii sa dea la judecatori CRIMINALI care vor banii, NU PROBE.
  Descoperim ca JUSTITIA are un dispreț terifiant față de viața noastră, sunt complici la genocidul creat de ei si nu dau nici măcar O CEAPĂ DEGERATĂ pe viața noastră.
  Acestia protejaza clanurile interlope, mafioţii, milionarii analfabeti, maneliştii şi cam toate categoriile de şmecheri care sfidează România aproape zilnic CU UN LUX OPULENT INEXPLICABIL CA SI AL LOR.
  In fata interlopilor care au acaparat sferele puterii, institutiile statului devin neputincioase.
  Ipotent a devenit DNA-ul Laurei Codruța Kövesi care a fotocopiat dosarele 10882/311/2010 si 10462/311/2012 si ne-a chemat la DNA sa-i informam daca in afara inscrisurilor mai avem si alte probe ca ei sa le distruga. Un om nevinovat zace in inchisoare si boschetatii de procurori de la DNA… spun ca nu au competenta.
  Ipotent a devenit si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Coruptie care ,, ORBUL GAINILOR” si caseaza tot pentru ca nu au competenta s-a ancheteze interlopi fara ,,ORDIN”.
  Ipotent a devenit si Ministerul Justitiei unde procurorii, militienii si judecatorii fac jocurile infractorilor in Romania. Ei se fac complici la infractionalitate si sunt marii corupti ai Romaniei.
  Ipotent a devenit si CSM-ul ai caror consilieri in relatii cu publicul cu C.I. in mana te intreaba cum te cheama si se simpte jignit ca l-ai deranjat.
  Suntem o țară în care ,,UN OM NEVINOVAT ZACE IN INCHISOARE” deoarece unii procurori cu o mentalitate criminală (psihopati) au coordonat și continuă să coordoneze (din diverse funcții) o parte importantă a sistemului de justitie din Romania, o țară în care acești indivizi au supus și supun cetățenii acestei țări unui real genocid !
  Acești indivizi cu o mentalitate de asasini au fost și continuă să fie autori/complici la genocidul la care suntem supuși cu toții. Acești indivizi nu vor renunța de bunăvoie la putere, ei trebuie extirpati (din funcțiile de decizie pe care le dețin) așa cum sunt extirpate tumorile care amenință viața unui organism pe care-l parazitează.
  Romania nu poate scapa de coruptia din sistemul putred de teroristi romani legitimati de stat ca componenti ai justitiei!
  „Vai de zilele noastre! Ce-aţi făcut din noi, neisprăviţilor?”
  Vasile Ilie

  Posted by ilie | 12,08,16, 2:21 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Recent Posts

August 2016
M T W T F S S
« Jul   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Advertisements
%d bloggers like this: