//
you're reading...
ACTUALITATE

COLONIE, numele tău e România!!!

romania-stat-national-suveran-indivizibil1Am simțit de mult timp că jegurile și jegoșii s-au folosit de tragedia de la Colectiv. Loc în care frații și surorile mele au murit dintr-o prostie probabil regizată…. sau poate greșesc… neregizată… întâmplătoare… să zicem!

Nu asta e important! Ci ce a urmat după. Iată ce se vehiculează pe Internet și tind să cred că este adevărat:

Evreul George Soros demascat de postul ROMANIA TV. Guvernul Cioloș Impus de miliardarul Soroș

Guvernul CIOLOȘ nu este GUVERN ROMÂNESC! Este Impus de miliardarul american George Soros,FMI, UE – este impus din afară!
Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat.

Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros a preluat in totalitate fraiele puterii in Romania.

Securistii trebuiau neaparat sa se asigure ca Romania va fi de partea UE in viitoarea conflagratie mondiala. Au reusit, multimea a fost prostita mai rau ca la revolutie. Media romaneasca si-a facut pe deplin din nou datoria manipuland si ducand protestele in directia dorita.

Multi dintre noi cred ca am observat ca oricine a incercat sa strige Jos Iohannis sau sa il cinsteasca pe Dumnezeu in pietele unde s-au tinut protestele, au fost din start maziliti.

Grupurile foarte bine organizate prin ONG-urile lui George Soros si cu puternica sustinere a presei centrale, s-au transformat in liderii protestatarilor.

Profitand de lipsa de coeziune si de idei clare a ceea ce si doresc romanii ca alternative la actualul sistem si actuala clasa politica, licuricilor le-a fost foarte usor sa preaia controlul si sa-i manipuleze pe romani, ducandu-i exact unde au vrut ei si facandu-i sa creada pe bietii romani dezorientati, ca Iohannis este solutia si in el trebuie avuta toata speranta. Iohannis, care este un doar un papitoi care face doar ce i se dicteaza din spatele cortinei.

Da, nu numai ca nu ne-am luat tara inapoi, ci am instrainat-o si mai mult, de acum. Sub aceasta masca a guvernului tehnocrat, Romania va deveni nici mai mult, nici mai putin, decat o mare colonie si o viitoare carne de tun in iminentul conflict global care bate la usa.

Așadar vă dați seama că avem un guvern de slugi globaliste? Suntem stat sau colonie? Întrebare retorică…

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

November 2015
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements
%d bloggers like this: