//
you're reading...
ACTUALITATE

Domnule primar Ion Robert Rotea, fiți amabil și plătiți deconturile cu deplasarea profesorilor din Liceul Vitomirești!!!

rotea

Liceul din Vitomirești este unul dintre cele mai bune licee cu profil tehnologic din județul Olt. Totuși și aici există probleme.

Respectiv cu plata deplasărilor efectuate de profesorii liceului care au domiciliul în alte localități, recte Drăgășani, Slatina, chiar și Corabia, ș.a.m.d.

Cum Primăria Vitomirești este obligată, potrivit Legii, în conformitate cu prevederile art.105 alin (2), lit. f) și ale art. 276 din Legea Educației naționale nr. 1 / 2011), precum ți cele ale art. 4 din Ordinul Ministerului Educației nr. 3753 / 2011, privind aprobarea unor măsuri tranzitorii în sistemul național de învățământ, să plătească deconturile cu deplasara profesorilor care fac naveta de la localitatea de domiciliu la Vitomirești, așteptăm încă banii ce ni se cuvin legal.

Altminteri vom fi nevoiți să vă acționăm în judecată prin Sindicat – SIP, sau individual!

Domnule primar Ion Robert Rotea, fiți amabil și plătiți deconturile cu deplasarea profesorilor din Liceul Vitomirești!!!

Am să vă dau un banal exempu real din Liceul Vitomirești: Cum ar fi să fiți în pielea profesorului de Economie din liceul Vitomirești care pe cele două zile, 6 ore prima zi și 4 ore a doua zi, încasează 5, 1 milioane ROL (lei vechi), iar pe deplasare dă lunar 3-4 milioane ROL??? Acesta mai având evident ore și la alte două licee din Olt, respectiv la Caracal și Izvoarele.

Cum o fi oare să încasezi 60 milioane ROL pe an din care circa 35 milioane să le dai pe deplasare?! Iar primarul să nu vrea sa deconteze banii, deși legea îl obligă!!!

Ne poate răspunde doamna general Felicia Man, de la ISJ Olt? Sau Ministrul Educației, Remus Pricopie?

ZIARISTUL DE OLT

Advertisements

Discussion

One thought on “Domnule primar Ion Robert Rotea, fiți amabil și plătiți deconturile cu deplasarea profesorilor din Liceul Vitomirești!!!

  1. Si… n-a mai platit…

    Posted by florin deaconu | 18,08,15, 10:27 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

December 2014
M T W T F S S
« Nov   Feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Advertisements
%d bloggers like this: