//
you're reading...
ACTUALITATE

CINE CONDUCE LUMEA…

lumea

Internetul…ultima redută. Nimeni nu îl poate controla… Momentan!

Cine conduce lumea?

Dați clik pe fotografia alăturată. Nu e o glumă! Din păcate!

Date de pe Internet:

Explicaţia îndoctrinării materialiste şi ateiste în lume, care este susţinută aproape cu disperare de organismele puterii, este foarte simplă: dacă oamenii ar fi îndemnaţi să realizeze că menirea lor este cu totul alta în existenţa pe care o trăiesc şi dacă ei ar înţelege cu adevărat că natura faptelor pe care le săvârşesc implică mai apoi – uneori chiar în aceeaşi viaţă sau, dacă nu, atunci în vieţile următoare – o foarte exactă „replică” în ceea ce-i priveşte, atunci fără îndoială că priorităţile lor ar deveni cu totul altele.

Maturitatea în gândire şi înţelegerea acestor aspecte i-ar determina atunci să fie mult mai responsabili faţă de ceea ce îşi propun în viaţă, i-ar stimula să aibă mult mai multă libertate de gândire, iar aceasta ar duce inevitabil la modificarea unui raport însemnat de forţe pe planetă, deoarece oamenii nu ar mai putea fi manipulaţi atât de uşor. Interesul pentru planul material s-ar diminua în mod considerabil; prin urmare, consumul de mărfuri ar fi şi el cu mult mai mic, adaptat doar necesităţilor fireşti şi nicidecum în exces, aşa cum este în prezent.

Bineînţeles, dacă oamenii cumpără mai puţin şi sunt interesaţi mai mult de aspectele ezoterice şi spirituale ale vieţii lor, atunci încasările scad în mod vertiginos şi o dată cu ele scade şi puterea liderilor şi a oamenilor bogaţi de a controla şi de a manipula prin intermediul banilor.Practic vorbind, atunci s-ar realiza o înnoire a întregii societăţi de pe principii reale şi corecte, însă la ora actuală acest lucru este cel mai puţin dorit de către organizaţiile oculte care dirijează destinul omenirii.

Referitor la acest aspect, există persoane care, pline de importanţă şi emfază, afirmă că toate ideile despre marea conspiraţie mondială, despre controlul maselor şi despre manipularea oamenilor sunt nişte inepţii, lipsite de fundamentare şi de dovezi concrete.

Din păcate, aceste fiinţe umane fac în acest fel dovada unui substrat psihologic care este plin de frică şi de egoism; considerând că vorbesc în numele celor mulţi şi serioşi, ele, de fapt, îşi exprimă în mod indirect angoasa şi sentimentul de insecuritate pe care îl resimt acut în profunzimile fiinţei lor.

Totuşi,pentru cei care sunt înzestraţi cu bun simţ şi au capacitatea de a discerne corect, semnalele pe care ei le primesc din exterior şi modalitatea în care se desfăşoară evenimentele la nivel mondial sunt suficiente pentru a-i convinge de panta pe care se află în prezent umanitatea şi de a-i determina să acţioneze, fiecare după posibilităţile pe care le are, pentru a da un nou curs şi o nouă orientare destinului omenirii.

Dacă observi cu atenţie, tocmai în aceasta constă „lupta” teribilă pe care cei puţini, dar având cu ei puterea supremă a cunoaşterii spirituale, o poartă cu cei deviaţi de pe această cale, care caută să atragă omenirea către haos şi decădere.

Sunt mulţi oameni care ştiu aceste lucruri şi observă cu luciditate starea de fapt.

Totuşi, majoritatea lor se lasă cuprinşi de un sentiment de tristeţe şi depresie în legătură cu aceasta, ceea ce înseamnă o mare greşeală. În definitiv, lumea pe care o percepem este într-o continuă mişcare şi transformare; orice am face, nu putem opri fluctuaţia şi instabilitatea ei, însă o putem orienta totuşi în direcţia
dorită, adică spre bine şi armonie.

Agitaţia lumii provoacă, de asemenea, şi agitaţia minţii noastre şi aceasta este chiar condiţia acelora care, precum orbii, intră fără sa vadă într-o încăierare; ca şi ceilalţi, vor suferi şi ei, dar nu vor şti cum să iasă de acolo.

După părerea mea, pentru a rezolva acest punct dureros este necesar să ne
modificăm atitudinea: chiar ştiind cum este lumea, din care la urma urmelor şi noi facem parte, nu trebuie totuşi să ne lăsăm atraşi sau influenţaţi de varianta pe care ea o pune la dispoziţie, pentru că aceasta ne provoacă suferinţă.

Dacă reuşim să privim din exterior lumea, fiind totuşi în ea, înseamnă că am rezolvat problema în ceea ce ne priveşte.

Cu cât mai mulţi vom reuşi aceasta, cu atât mai bine va fi pentru întreaga umanitate, deoarece o astfel de atitudine este profund spirituală şi ne apropie de ADEVAR

Advertisements

Discussion

One thought on “CINE CONDUCE LUMEA…

 1. COMUNICAT
  Subsemnatul Vasile Paul – Cristian cu domiciliul în Slatina, Str. Primăverii nr. 4, bl. FA 5, sc. A, ap.6, judetul Olt, CNP 176 0909284374, tel. Mobil 0784111270 si procuristul Vasile Ilie, domiciliat in Slatina, str. Primaverii nr. 16, bloc FA 11, scara 5, etaj 2, apart. 9, judetul Olt, CNP 1500321284388, tel.0747076279, VREM SA FIM CONDAMNATI FARA JUDECATA, in dosarul penal Nr. 10882/311/2010*, INTRUCAT NOI NU NE VOM MAI PREZENTA LA PROCES in data de 19.11.2014, pentru A NU MAI FI BATJOCORITI SI UMILITI in Salile de judecata de PROCURORI SI JUDECATORII platiti de ALRO pentru ca noi ne-am facut constincios datoria fata de aceasta unitate.
  Intrucat, colegul mostru Nica Sorin Ionut a emis UN NUMAR DE ORDINE potrivit avizarii date de Serviciul Export, noi nu eram de serviciu la ora emiteri acestui NUMAR DE ORDINE cu care in mod civilizat soferul/delegatul camioanelor il prezinta la poarta pentru a intra in unitate, suntem acuzati ,,FARA PROBE” de procurorii si judecatorii care au primit foarte multi bani de la ALRO de DELAPIDARE.
  Vasile Paul Cristian,

  Vasile Ilie.

  Posted by ilie | 26,10,14, 3:50 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Recent Posts

October 2014
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Advertisements
%d bloggers like this: