//
you're reading...
ACTUALITATE

Stelian Sima: Cum e posibil să mai acceptați ridicarea mașinilor de către cei de la administrația publică locală?

stelian simaPreședintele UPSC Olt, Stelian Sima, continuă lupta cu Primăria Slatina, condusă de … figura Minel Prina, pe tema hoției numită vignetele de parcare din municipiul reședință de județ.

Astăzi, 14 februarie, avocatul Stelian Sima face un nou apel, pe Facebook, la slătineni:

“Dragi Slatineni,… Olteni!…

Cum e posibil sa mai acceptati ridicarea masinilor de catre cei de la administratia publica locala, respectiv “Politia Locala face P-V si Nota de Constatatre” iar cei de la Imobiliare Consloc srl Slatina, ridica masina fara sa aiba acest drept deoarece numai politistul de la brigada rutiere “poate” dispune ridicare masinii, conform H.G 1391/2006 privind regulamentul de aplicare a OUG 195/2002.
Pe data de 13.02.2014 s-a ridicat o masina de la D.G.F.P Olt, finante Slatina, numai 7 minute a stat omul sa-si plateasca darile catre stat, si statul ce a facut ? S-a gandit sa’i mai ia niste bani, prin prostii de la politia locala si o firma de ca…at, ptr ca a parcat masina pe drumul public unde avea dreptul ( conform codului rutier) si vine politistul local ” IMBECIL SI FARA STUDII ADECVATE” prost si fara scoala de specialitate ( ma refer la cei de la serviciul rutier care executa ordinele lui Ady Pop, seful prostilor, care nu stiu nici cel putin sa vorbeasca gramatical, dar sa mai cunoasca si LEGEA. Ce le spune URMARITUL PENAL ei executa fara sa gandeasca, dar ce, s-au la ce sa gandeasca, daca ei d’abia stiu sa citeasca. Vedem cu totii cine ne conduce in tara asta :
– Puscariasi
– Condamnati
-Urmariti penal
– Hoti
– Incompetenti
– Corupti
– Tradatori
Toti sunt mana’n mana sa ne puna cu botu’ pe labe… ASTA VRETI ROMANI ???????????? Toata iarna n-au dat o lopata de zapada in parcari ori pe drumul public, acum ne cer 1,5 lei, parcarea si ne mai ridica si masinile fara drept legal.
Ce mai asteptati ???? Vreti sa luati atitudine, veniti la sediul UPSC si vom porni IMPREUNA LA LUPTA. NU VA FIE FRICA !!!!!”

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

February 2014
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Advertisements
%d bloggers like this: