//
you're reading...
ACTUALITATE

Picii de la Liceul Constantin Filipescu și-au colindat nu numai profesorii, ci și pe primarul Caracalului, Eduard Ciocăzanu!!!

primaria caracal liceul constantin filipescu si primarul ciocazan

Un grup inimos de elevi, din clasele V-VIII, al Liceului Constantin Filipescu din municipiul Caracal a colindat astăzi, 18 decembrie, colectivul profesoral al unității școlare mai sus menționate, răsplătind astfel munca de peste an a dascălilor caracaleni.

Copiii nu s-au oprit doar a-și colinda proprii profesori și colegi de liceu, aceștia dorind să-l colinde și pe primarul Eduard Ciocăzanu, edilul municipiului Caracal. Zis și făcut! Profesorii și directorul Nicoleta Tiugan au făcut tot posibilul ca dorința picilor să devină realitate. Nici că se putea altfel, dorința copiilor fiind literă de lege.

liceul constantin filipescu la primaria caracal

Și bine au făcut! Odată primiți în incinta Primăriei Caracal, colindele lor au reușit să-l înveselească și poate să-i readucă bucuria, pe care numai un copil ți-o poate oferi, pe fața edilului  Eduard Ciocăzanu.

Evident, nici primarul Caracalului nu a rămas dator elevilor de la Liceul Constantin Filipescu, oferindu-le cadouri, primite cu multă, multă bucurie de copii.

Acestea fiind zise, trebuie să mai menționăm că elevii și colectivul profesoral al Liceului Tehnologic Constantin Filipescu din Caracal vă urează tuturor: Un Crăciun Fericit alături de cei dragi, precum și un an nou cu multe împliniri!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

December 2013
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Advertisements
%d bloggers like this: