//
you're reading...
POLITICA

Traian Băsescu încearcă să își șteargă urmele… vrea anularea contractului cu CEC-ul!

basescu la ziarul adevarul

Printre alte teme gen Codul penal, amnistia, CCR, taxa pe combustibil, Pungești, gazele de șist, etc, preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, 12 decembrie a.c., la Adevărul Live, că publicarea contractului dintre CEC Bank şi fiica sa, Ioana Băsescu, este o încălcare a legii bancare, iar instituţia are dreptul să anuleze creditul.
 „Acolo am pus CEC într-o situaţie dificilă şi are dreptul acum să rezilieze acest contract, dar mi s-a părut că aveam dreptul. Ştiu că am încălcat legea bancară, dar era imposibil ca acest contract să nu fie făcut public“, spune Băsescu

„Din câte ştiu, Gheţea nu era în ţară când s-a dat aprobarea băncii. Nu ştiu dacă a ştiut, dacă a fost consultat“, a spus Băsescu şi a adăugat, în ce priveşte telefonul pe care l-a dat ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, că acesta nu a fost precedat de o conversaţie cu preşedintele CEC Bank. „Gheţea nu s-a plâns la mine, am aflat eu de schimbare“, a mai spus Băsescu. În acelaşi timp, preşedintele a susţinut că prima opţiune pentru acordarea creditului nu a fost CEC Bank, însă a decis să apeleze la instituţia condusă de Radu Gheţea pentru că „este singura bancă care finanţează agricultura“.Reamintim că președintele CEC, Radu Gheţea, a fost audiat la comisia de Buget-Finanțe a Senatului în legătură cu acest credit, dar a invocat inițial secretul bancar şi a refuzat să divulge date despre creditele acordate de CEC Bank. Pentru a putea afla mai multe informaţii, aleşii din comisie au semnat un angajament de confidenţialitate.

Nu putem să fim cu toții orbi și să nu observăm ca Traian Băsescu vrea să-și șteargă urmele dintr-o afacere ce nu-i poate aduce decât deservicii, demisia și cine mai știe ce… ani de pușcărie.

Florin Deaconu
Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Adevărul Live, că publicarea contractului dintre CEC Bank şi fiica sa, Ioana, este o încălcare a legii bancare, iar instituţia are dreptul să anuleze creditul. Ştiri pe aceeaşi temă Comisia CEC a dat de creditul Ioanei Băsescu „Acolo am pus CEC într-o situaţie dificilă şi are dreptul acum să rezilieze acest contract, dar mi s-a părut că aveam dreptul. Ştiu că am încălcat legea bancară, dar era imposibil ca acest contract să nu fie făcut public“Citeste mai mult: adev.ro/mxozvy
Advertisements

Discussion

4 thoughts on “Traian Băsescu încearcă să își șteargă urmele… vrea anularea contractului cu CEC-ul!

 1. Florin, te credeam om serios, asta-i subiect, intri si tu in randul celor ce se uita la Antena 3 si pui botul la asemene dezimformari?!

  Posted by usor dezamagit de tine | 12,12,13, 8:18 pm
 2. Si unde ar fi dezinformarea? Sunt un om logic si rational….la ce concluzie sa ajung cand vad si observ miscarile lui Traian Basescu?!

  Posted by florin deaconu | 12,12,13, 8:37 pm
 3. Dar celelalte ,,miscari” nu le vezi, chiar nu reusim sa realizam ca Basescu cu bune si rele ramane singurul reper de democratie in romania?

  Posted by usor dezamagit de tine | 12,12,13, 9:15 pm
 4. Vezi tu, eu sunt dezamagit in general de intreaga clasa politica ce a urmat LOVITURII DE STAT din decembrie 1989… Ba chiar mi-e dor de COMUNISM…. Daca ma cunosti, stii ce fel de persoana sunt…asadar nu pune la suflet materialul de mai sus.

  Posted by florin deaconu | 12,12,13, 9:21 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

December 2013
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Advertisements
%d bloggers like this: