//
you're reading...
ACTUALITATE

Scandalos : Site-ul de poker PKR îi fură și își bate joc de cilenții săi!!!

pkrpokerlobby

Ar fi bine să știți că site-ul de poker PKR nu are nici o jenă în a încălca ori ce normă a drepturilor consumatorului, respectiv a clienților săi. Multe conturi au fost închise, probabil cu precădere ale jucătorilor români, pe motivul că aceștia nu au trimis o serie de documente la administratorii site-ului PKR.

Ce documente oare?

Aici e șpilul, documentele pe care le cer cei de la PKR sunt documente confidențiale pe care nimeni în afară de poliție nu are dreptul să le ceară, poate doar băncile comerciale… oricum ar fi e un abuz. Scandalos!

Am tradus cu google translate ceea ce cer cei de la PKR jucătorilor:

1 – copia buletinului de identitate ( pașaport sau permis de conducere , dacă trimiteți o carte de identitate națională , vom cere copii față și spate )
 
2 – Copie de dovada adresei , de exemplu, o factură de utilități sau extras de cont , care arată numele complet și adresa poștală curentului.

3 – față și spate copii ale oricăror carduri înregistrate în contul dvs. – Vă rugăm să rețineți – pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm asigurați-vă că ascunde centru de 8 cifre ale numărului de card pe ambele față și din spate a cardului unde vizibil , și , de asemenea, ascunde de trei cifre cod de securitate de pe spatele cardului .
 
( Dacă nu aveți un card inregistrat , și sunt de planificare pentru a utiliza unul , vă rugăm să trimiteți acel card . Dacă nu intenționați să utilizați o carte , nu vom avea nevoie de asta . )
 
Să prezinte documentele click aici
 
Apoi, puteți utiliza opțiunea de navigare pentru a alege fișierul pe care doriți să încărcați . Echipa de securitate va fi apoi capabil să proceseze documentele și va e-mail pentru a confirma că atunci când se face . Acest lucru poate dura 3-4 zile lucrătoare .
 
Dacă sunteți în imposibilitatea de a trimite documentele în acest fel , atunci puteți să le trimiteți prin fax la +44 ( 0 ) 20 73871786 ( se aplică tarifele standard ) .
 
Vă rugăm să rețineți că nu suntem în măsură să accepte documente prin e-mail pentru motive de securitate .

Așa ceva nu se poate domnilor!!! Sfătuim jucătorii să nu își dea datele personale celor care administrează acest site…PKR. Bașca, banii știu cei de la PKR să îi ia, atunci nemaifiind nevoie de documentele mai sus menționate!!! PKR = doar niște hoți de rahat!!!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

2 thoughts on “Scandalos : Site-ul de poker PKR îi fură și își bate joc de cilenții săi!!!

  1. Interesant este ca acest material nu poate fi gasit pe google. Nimic negativ la adresa pkr nu apare pe motorul de cautare google… Ai avut noroc cu Facebookul. Ce mai spuneti domnule ziarist?

    Posted by romania | 02,12,13, 10:07 pm
  2. Mda, posibil ca PKR sa apartina unor servicii secrete occidentale… un loc unde se spala banii necesari …

    Posted by florin deaconu | 02,12,13, 10:10 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

December 2013
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Advertisements
%d bloggers like this: