//
you're reading...
ACTUALITATE

HI-Q-ul PSD-ului primește 140.000 de euro de la falimentara TVR!!!

PSD mihai sturzu

Fiica preș. Traian Băsescu, Elena Băsescu, a făcut recent o sesizare interesantă cu privire la faptul că Mihai Surzu, cunoscut mai mult ca membru formatiei HI-Q si totodată parlamentar PSD primește de la televiziunea publică, falimentara TVR, nici mai mult nici mai puțin decât 140.000 de euro!!! Fără comentarii!!!

Iată ce spune Elena Băsescu pe site-ul acesteia:

Banii românilor se duc pe cântăreţii PSD. De-aia nu se transmit meciurile naţionalei la TVR

Toată lumea ştie că TVR se află într-un impas financiar îngrozitor sub înalt patronajul lui Claudiu Săftoiu. Se fac disponibilizări şi se renunţă la emisiuni consacrate care aduceau un minimum de rating: totul în sprijinul ideii de a „repune pe picioare” televiziunea publică. În numele austerităţii televizuale, s-a renunţat chiar şi la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale. Lucru care l-a supărat chiar şi pe distinsul premier, cel care afirma joi seară că „mi se pare inadmisibil ca TVR să nu transmită meciul. Foarte bine, o să ne uităm la RomâniaTv”.

Ce nu ştiu însă oamenii e că, în timp ce pentru programele importante nu se găsesc bani, sunt fonduri suficiente pentru cântăreţii PSD. Astfel, Mihai Sturzu, un artist de renume mondial ajuns în fruntea Tineretului Social Democrat la recomandarea aceluiaşi Victor Ponta, va avea o emisiune la postul public pentru care va fi remunerat cu 140.000 de euro. Aţi citit bine: un deputat PSD primeşte bani de la TVR ca să facă o emisiune de televiziune! Şi banii nu sunt deloc puţini: vreo 10.000 de euro pe emisiune. Ceea ce-l transformă brusc într-unul dintre cei mai bine plătiţi prezentatori din România. Şi toate astea pentru că în fruntea televiziunii publice avem un meloman cu prenume predestinat: Elvis.

E dovada cea mai concludentă a clientelismului politic promovat de o Putere a cărei singură deviză este jaful banului public. De bună seamă, cântăreţul cu pricina, care mai este şi deputat al Parlamentului României, este plătit în avans pentru prestaţiile pe care ar urma să le aibă în campaniile electorale de anul viitor.

Dacă ne gândim că există şi o incompatibilitate gravă între postura de prezentator tv şi cea de parlamentar, ajungem în ipostaza încălcării legilor în vigoare. Cu menţiunea că, pentru PSD-işti, se pare că există „dispense” (nu papale, ci de la CNA) pentru a face pe artiştii la televizor. Doar au învăţat cu toţii dedublarea de la Victor Ponta de când cu Roşia Montană. Aşa şi Sturzu: dimineaţa e deputat, seara este cântăreţ. Totul numai la TVR!

Sintetizând: un deputat al Puterii, membru al aceluiaşi partid cu premierul României care deplângea că meciul naţionalei de fotbal nu este transmis la televiziunea publică, primeşte ilegal 140.000 de euro de la TVR. Ei bine, iată într-adevăr un subiect demn de o comisie de anchetă parlamentară! 

Florin Deaconu

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

November 2013
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Advertisements
%d bloggers like this: