//
you're reading...
ACTUALITATE

Pe tema taxei de parcare, blocarea și ridicarea ilegală a autovehiculelor în municipiu: Procurorii de la Parchetul Slatina sclavii și pupincuriștii Primăriei patronate de Minel Prina?????????

masini ridicate

Unul dintre puținii slătineni care se iau la trântă cu hoția din Primăria Slatina este avocatul Stelian Sima! Problema? Taxa de parcare, blocarea și ridicarea ilegală a autovehiculelor în municipiul Slatina! Bani? Toți la Imobiliare Consloc, o firmă înființată de PDL și preluată de actualul PSD Olt. Rușine!

Între timp slătinenii plătesc ca niște fraieri taxa pe parcare, adică ca și cum ai plăti aerul pe care îl respiri în municipiul reședință de județ.

Aloooo, treziți-vă fraților! Nu mai stați ca niște oi! Cât vă mai lăsați furați? Nu aveți nici un pic de demnitate???

Iată ce a declarat recent avocatul Stelian Sima, președintele UPSC Olt:

“INFORMARE PENTRU SLATINENII ADEVARATI,… CU DEMNITATE!…

Pe data de 13.09.2013 am avut primul termen de judecata, la fond, cu Primaria Mun. Slatina – Directia Politia Locala si cei de la Imobiliare Consloc. MOTIVUL :” Plangere Penala impotriva Rezolutia Parchetului”

Parchetul a dat NUP pentru cei din Primarie, Politia Locala si Imobiliare Consloc, care nu au respectat Hotararea Justutiei, si… au continuat sa blocheze masinile pe drumurile publice punand in aplicare HCL 204/2008, dupa ce aceasta a fost anulata de Justitia Romana, ca fiind “NELEGALA”.

stelian sima

Nu au respecta Sentinta 954/27 Aprilie 2012 si Decizia Curtii de Apel Craiova, ( Sentinta si Decizie care au desfintat HCL 204/2008 cu privire la taxa de parcare, blocarea si ridicarea autovehiculelor ).

Pe data de 28.08.2013, subsemnatul, am contestat in Instanta Rezolutia Parchetului cu privire la NUP data la Plangerea Penala, Plangere impotriva celor de la Pol. Locala si Imobiliare Consloc, care… dupa 16 Octombrie 2012 si pana pe data de 16 Noiembrie 2012, au blocat 473 de masini si au ridicat 5 masini.

Ce credeti ca s-a intamplat la termenul din data de 13 Septembrie 2013!… Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina nu a trimis dosarul pentru Judecare ( cu riscul ca vor fi sanctionati, asa cum o cere Legea)
Asa ca s-a dat termen pe data de 11 Octombrie 2013.

DE CE CREDETI CA PARCHETUL NU A TRIMIS DOSARUL LA JUDECATA ?
Vreau sa vad parerea dvs…. comentati, insa eu sper ca Justitia sa-si faca din nou treaba, sa fie “INDEPENDENTA” si sa nu raspunda politic.

Oricum eu voi merge mai departe pentru toti oamenii si sper ca oamenii sa fie alaturi de mine asa cu si eu sunt alaturi de ei!!!…”

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

One thought on “Pe tema taxei de parcare, blocarea și ridicarea ilegală a autovehiculelor în municipiu: Procurorii de la Parchetul Slatina sclavii și pupincuriștii Primăriei patronate de Minel Prina?????????

 1. Politia, procurorii si uni judecatorii din judetul Olt sunt niste criminali care lucreaza in haita ca maidanezii, intre ei fiind si legaturi de rudenie.
  Din punctul meu de vedere Justitia din Romania a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special. Judecatoria Slatina si Tribunalul Olt au fost transformate în BAZARE în care se vând la tarabă sentinţe judecătoreşti pentru Alro Slatina, judecatorii afisind o totala indiferenta in fata dreptatii, fara a avea puterea de a se desface de prejudecatile care le intuneca vederea. Romania este capusata, pana la varf, de oamenii obedienti, de infractori in roba fie ca se numesc procurori sau judecatori. Corupţia este un cancer care a ucis sistemul judiciar şi ideea de dreptate.
  Oamenii Legii isi bat joc de institutiile STATULUI in care isi desfasoara activitatea, politie, parchete, Judecatorii, Tribunale etc. Căutați acești functionarii ai statului la vile, case de vacanță, conturi, afacerile nevestelor și copiilor, și veți găsi ce nu vă imaginați.
  Am certitudinea dupa trei ani de zile luptand pentru drepturile mele salariale ca toti oamenii Legii sunt conectati la banii murdari, ca vin in Sala de judecata cu Solutia in buzunar, ca au de executat un ordin, intemeind un blat intre domniile lor si infractorii.
  Domniile lor isi arăta pe faţă obedienţa si slugărnicia faţă de infractorii prin folosirea cu rea credinta a functiei publice.

  Posted by Vasile Ilie | 14,09,13, 6:47 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

September 2013
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements
%d bloggers like this: