//
you're reading...
ACTUALITATE

Avocatul Stelian Sima, președinte UPSC Olt, despre vigneta Primăriei Slatina: FRAȚILOR, CÂT NE MAI LASĂM FRAIERIȚI ȘI CALCAȚI ÎN PICIOARE???

stelian simaPrintre puținii slătineni cu coloană vertebrală, avocatul Stelian Sima, atacă mizeriile înfăptuite în ultima perioadă, și nu numai, de Primăria Slatina, care ar trebui să se numească Prinăria Slatina. Este vorba de hoția numită vignetele de parcare în oras! De parcă autovehiculele noastre, pe care, subliniem, plătim impozite, ar sta în aer și nu pe pământ.

Iată ce a declarat în urmă cu puțin timp avocatul Stelian Sima, președinte UPSC Olt:

“IAR AM GASIT AZI FLUTURASI SUB STERGATORUL MASINII…Cat timp si bani o sa mai iroseasca primaria,… Sa tot puna acei fluturasi prin care ne informeaza ca ne vor ridica masinile care nu au vigneta de parcare platiata si lipita la vedere!!! (nu mai au bani) Eu le dau un sfat: RIDICATI-LE DOMNILOR, RIDICATI-LE !!!

Stiti ce cred eu oameni buni? Ba nu, sunt convins de asta!… Astia vor sa sperie lumea cu acei fluturasi, si… uite’asa toti ce care au masini vor merge fugulita la directia economica, si vor plati vigneta primariei Slatina, ilegala si ridicola, ba chiar porcoasa, avand in vedere cine a initiat-o, gandind la modul “Bani luati cu Japca de la oameni”, pai nu de’aia suntem la Putere!… nu sun tem noi sistemul!!!…

FRATILOR, CAT NE MAI LASAM FRAIERITI SI CALCATI IN PICIOARE???

VRETI SA VEDETI ADEVARUL, SAU SA PLATIM SI SA PLECAM CAPUL!!!

CE ESTE IMPORTANT PENTRU VOI???

CE VA DORITI DE LA PORCARIA ASTA, ABUZUL ASTA???

DUPA CE VA RASPUNDETI LA ACESTE DOUA INTREBARI, CEI CARE ATI GASIT RASPUNSUL CORECT VE’TI VENI LA SEDIUL PARTIDULUI “UPSC” IN PIATA GARII SI VOM REZOLVA PROBLEMA…

CEILALTI CARE NU ATI GASIT RASPUNSUL SI ATI PLATIT SAU VETI PLATI VETI RAMANE TOATA VIATA OBEDIENTI, SI… E FIX PROBLEMA VOASTRA.

EU AM ANULAT, IN JUSTITIE, HCL 204/2008, acum nu se mai blocheaza masinile. Asta nu v-a dat incredere??? Mai ganditi-va si fiti DEMNI…”

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

September 2013
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements
%d bloggers like this: