//
you're reading...
ACTUALITATE

Nesimțire totală: Încă o dată, Primăria Slatina ne fură, băgând ilegal mâna în buzunarele slătinenilor!!!

masini ridicate in slatina-crop

Un afiș albastru am găsit zilele precedente în parbrizele autovehiculelor noastre, în municipiul, încă, reședință de județ.

Cică: „Începe ridicarea mașinilor fără vignetă de parcare! Amenda care trebuie achitată pentru recuperarea mașinii este de 200 de lei.”

Să mori tu?! Băăă, nesimțiților! Băăă, jegoșilor!!! Nu mai aveți bani să mai furați din bugetul Primăriei Slatina? Și acum băgați încă o dată mâna în buzunarul nostru??? Aceasta a fost prima reacție care mi-a venit în minte. Apoi, raționamentul m-a făcut să mă întreb: De ce să plătesc o vignetă de parcare în propriul meu oraș? Unde să parchez masina, în copac? Dacă plătesc împozit pe mașină se presupune că mi se asigură un loc, nu? Că doar nu o sta în aer?

Ilegal, ilegal, ilegal! Acest mod de a ne băga mâna în buzunare! De a ne fura încă o dată!

Bașca, pe afișele cu pricina, nu scrie de când intră în vigoare legea locală a CL Slatina și ce număr are presupusa hotărâre de Consiliu Local Slatina.

Ca de obicei banii se duc în conturile firmei  Imobiliare Consloc Slatina, firmă înființată de PDL Olt, pentru membrii sau acoliții PDL Olt, care reprezentau majoritatea angajaților din firmă, angajați care probabil între timp, după debarcarea lui Darius Vâlcov la PSD Olt, posibil să fi îngroșat rândurile PSD. Și nu e prima oară, în urmă doar cu vreo trei ani, hoția de mai sus fiind pusă în aplicare de Cl Slatina, patronat, cum bine se cunoaște, de Vâlcov, actualul senator de Olt.

Până una alta nu pot să concluzionez decât astfel: Nesimțire totală – Încă o dată, Primăria Slatina ne fură, băgând ilegal mâna în buzunarele slătinenilor!!! Direcția Națională Anticorupție se autosesizează?

 

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

5 thoughts on “Nesimțire totală: Încă o dată, Primăria Slatina ne fură, băgând ilegal mâna în buzunarele slătinenilor!!!

 1. Talharii din politica olteana, ce vrei, de unde sa se imbogateasca?

  Posted by zahana | 06,09,13, 1:43 pm
 2. ATENTIE SLATINENI !!!

  Ceea ce incearca Primaria Slatina sa faca, prin informarea populatiei cu privire la ridicarea masinilor care nu au platita vignieta de parcare, este ILEGAL…
  Nu exista Lege care sa prevada plata vignietei de parcare. Exista vignieta pentru circulatia pe drumurile publice, cea pe care o cumparam de la benzinarii. Cum sa ne ridice masinile daca nu avem vigneta de parcare!!!.
  – In primul rand in Slatina avem o singura parcare amenajata, cea de langa Spitalul Judetean de Urgenta, despre ce e vorba !!!
  – In al doile rand hotararea privind blocarea, ridicarea si taxa de parcare a fost anulata de catre Justitie.

  NIMENI NU MAI TREBUIE SA PLATEASCA TAXA DE PARCARE !!!

  … vezi mai jos despre ce e vorba. ==>>

  Posted by slatina | 08,09,13, 10:14 am
 3. Stelian Sima: Orice problema veti avea cu masina, din partea HINGHERILOR, nu ezitati sa ma sunati si sa veniti la mine pentru a va rezolva problema. Este ilegal ce vor sa intreprinda cei din Primarie, eu cred ca au facut o incercare, numai sa vada reactia publica. Va informez ca nici taxa de parcare nu mai este valabila, actul administrativ a fost anulat in Justitie, ceea ce fac ei in prezent, este un “ABUZ IN SERVICIU CONTRA INTERESELOR PERSOANEI”

  Posted by florin deaconu | 09,09,13, 5:05 pm
 4. Este vorba de “taxa anuala de parcare”. Vinieta este dovada platii acestei taxe. Asa ca puneti mana si platiti!! Drepturi avem toti, dar cand vine vorba de obligatii incepem sa injuram.

  Posted by Slatina | 14,09,13, 3:55 am
 5. “Taxa anuala de parcare”? Hotia tot hotie se numeste…unde vrei sa ne tinem masinile? In aer? Am platit impozit si platesc impozit pe masina! Chiar nu va este rusine?

  Posted by florin deaconu | 14,09,13, 8:34 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

September 2013
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements
%d bloggers like this: