//
you're reading...
ACTUALITATE

ATENȚIE la apelurile tefefonice false!!! Escrocii nu au nici mamă, nici tată!!! Nu puneți botul!!!

apeluri telefonice false

Se întâmplă la Olt! Escroci care nu mai au nici mamă nici tată! Cam cât de jegoși pot fi oamenii?!

Foarte multe apeluri telefonice au loc, în prezent, sub pretextul că cineva din familie a avut un accident rutier soldat cu  victimă. O voce plânsă la telefon. Evident, oricine aude apelul va întreba: X, tu ești? Răspunsul este evident afirmativ, șarlatanul / șarlatana având deja numele va pretinde că este respectiva persoana cunoscută ție. Apoi va declara că e la Parchet cu avocatul, avocat pe care ți-l va da la telefon să vorbești cu el.

În continuare, avocatul va pretinde că s-a ajuns la un acord comun cu victima ca să nu depună plângere, în schimbul a 3000 de euro, sumă încă negociabilă…

Oameni buni, nu puneți botul la astfel de apeluri telefonice! Sperăm ca I.P.J Olt și Parchetul Olt să se autosesizeze!

Nu putem să nu ne întrebăm, din nou, cam cât de jegoși pot fi unii oameni? Dacă la telefon va răspunde un părinte cu probleme de sănătate? Poate să facă omul infarct?

Așadar, mare ATENȚIE la apelurile telefonice false!!!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

2 thoughts on “ATENȚIE la apelurile tefefonice false!!! Escrocii nu au nici mamă, nici tată!!! Nu puneți botul!!!

 1. Bătu-i-ar Dumnezeu de nenorociți!

  Posted by slatineanul | 14,06,13, 3:18 pm
 2. Cat de jegosi sunt politistii si procurorii din Olt, In anul 2008 Directorul General Dobra Gheorghe a angajat 9 (noua) fosti salariatii ai DGIPI Bucuresti cat si pe Seful Serviciul de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Olt, Coman DANUT dat afara din politie printr-un ordin semnat de seful Politiei Romane, chestorul principal Florian Sandu si angajat in SC ALRO SA de DOBRA GHEORGHE, pe post de consilier personal si platit cu zeci de mii de euro.
  La acest grup infractional au aderat si magistratii Calusaru Marin si Constantin Luiz, precum si ofiterii de politie Nedeloiu Constantin si Mas Iulian.

  Toti politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Olt sunt implicati direct in furturile de aluminiu pentru turnatoriile de aluminiu din Slatina si din comunele limitrofe.

  Prin plangerile noastre noi am aratat ca in cursul luni noiembrie 2008, Directorului General al Alro Slatina ing. Dobra GHEORGHE, si Comisarul Ionut Popa Cazan in anul 2008 Seful DGIPI Craiova, au pus la cale un scenariu halucinant pentru– eliminarea prin impuscare a lui CARSTEA MARIN administrator al firmei SC SORT METAL SRL, care castigase licitatia de vanzare aluminiu la intern in detrimentul firmei familiei CAZAN, SC CAROCAZ SRL si a firmei Directorului General de la ALRO, Dobra GHEORGHE – SC RAW MATERIALS COM SRL BUCURESTI – PUNCT DE LUCRU STABIL VALEA MARE .

  Precizez ca in aceea perioada Comisarul Ioan Popa Cazan, seful Directiei de Protectie a Informatiilor din cadrul MAI Dolj, a mai creat o retea financiara de aproape 15 firme care deruleaza afaceri de cateva sute de miliarde de lei vechi pe an. Cele mai profitabile contracte sunt cele incheiate cu Alro.

  Astfel, firmele Caz-Transport SRL si SC Dacaro Drivers SRL, inmatriculate cu insemnele “KZN”, presteaza pentru ALRO servicii de transport rutier. SC Dacaro Drivers SRL este o firma de apartament, cu patru angajati si cu un capital social de 200 RON, la care apar ca actionari si ca administratori copii comisarului Ioan Popa Cazan.

  La Caz-Transport apare ca actionar si ca administrator cumnatul sau, Valeriu Cazan, iar sotia sa, Carmen Cazan, ca actionar (ambii fugiti din Romania pentru fraude bancare).

  Comisarul sef de politie, Nedeloiu Constantin, si Inspectorul Ilinca Ionut sub protectia celor de la DGIPI, merg in data de 22.11.2008, cu un camion ce contine 21.325 tone de aluminiu pus la dispozitie de Directorului General al Alro Slatina ing. Dobra GHEORGHE, sau Comisarul Ionut Popa Cazan, la Bulibasa romilor – Mihai Buzdugan, sat Sintesti, Strada Principala nr.402, com.Vidra, Jud. Ilfov, ca in schimbul aluminiului, acesta si fiului sau Mihai COSTEL sa dea cate o DECLARATIE FALSA in vederea inscenarii unui furt de aluminiu din ALRO Slatina in data de 28.11.2008.

  Pe aceste DECLARATII dl. Comisar Nedeloiu CONSTANTIN scrie ,,CU MANUTA SA” negru pe alb in data de 22.11.2008, ,,Data in fata mea Comisar Nedeloiu CONSTANTIN in comuna Vidra, Jud. Ilfov” .

  Comisarul Sef de politie, Nedeloiu Constantin a inregistrat in dosarul de cercetare penala, aceste declaratii olografe ale persoanelor audiate in data de 22.11.2008, cu 12 ZILE INAINTE CA SC ALRO SA sa inregistreze la IPJ OLT plangere penala.

  – declaratie olografa Mihai Buzdugan, sat Sintesti, com.Vidra, Jud. Ilfov, fila 209 din Dosarul penal nr. 10882/311/2010.

  – declaratie olografa Mihai Costel, sat Sintesti, com.Vidra, Jud. Ilfov, fila 283 din Dosarul penal nr. 10882/311/2010.

  De asemenea Bulibasa Mihai Buzdugan mai declara ca Aluminiul il are in curtea locuintei sale si este de acord sa-l predea autoritatilor.
  In data de 22.11.2008, Mihai Buzdugan si Mihai Costel declara ca au intrat in posesia aluminiului care, culmea se va fura in data de 28.11.2008, stiau ca este furat de la SC Alro SA, ca nu are acte si ca il vor preda autoritatilor.
  Asa cum am precizat Comisarul Sef de Politie Nedeloiu CONSTANTIN i-a cerut fiului meu Vasile Paul Cristian masina proprietate personala pentru a nu-l face prin DECLARATIILE martorilor (tigani cu dosare penale) pe care-i santajase si obligase cu mult timp inainte de a pune la cale furtul s-a declare numai ce vrea domnia sa, ajutat Prim-Procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina Marin CALUSARU si magistratul judecator Constantin LUIZ.

  Trebuie adaugat ca Prim-Procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina Marin CALUSARU care a “cercetat” cauza, unde ne invinueste de FURT si apoi DELAPIDARE a indraznit, fara teama vreunei consecinte sau raspunderi viitoare, sa minta cu nerusinare in mizeria de RECHIZITORIU inaintat catre Judecatoria Slatina. Toate REZOLUTIILE date de domnia sa si in alte dosare in care este implicat Dobra Gheorghe sunt niste mizerii.

  De fapt miniciunile domniei sale nu sunt numai grave, ci se incadreaza intr-o serie de infractiuni – extrem de periculoase – cum ar fi: fals intelectual (art.289 C.Pen.), abuz in serviciu (art.248 C.pen.), abuz in serviciu contra intereselor persoanelor (art.246 C.pen.)!!! etc.

  Fapte penale comise de comisarului sef de politie NEDELOIU CONSTANTIN.

  Prin PROCEUL VERBAL din data de 11.12.2008, si Sentinta penala nr. 917/16.11.2012, pronuntata in Dosarul penal nr. 10882/311/2010, rezulta ca comisarului sef de politie NEDELOIU CONSTANTIN a primit de la inculpatul Pestritu Claudiu Ionut 1200 EURO si 10.000 lei, banii reprezentand contravaloarea unei cantitati de aluminiu pe care inculpatul Pestritu Claudiu Ionut a vandut-o catre O PERSOANA NECUNOSCUTA (asa scrie negru pe alb Comisarului sef de politie Nedeloiu Constantin).

  Din acest PROCES VERBAL rezulta ca toti mafiotii ce detin turnatorii de aluminiu (PERSOANE NECUNOSCUTE) il platesc pe inculpatul Pestritu Claudiu Ionut si Comisarul sef Nedeloiu Constantin, comisarul Mas Iulica, procurorul Marin Calusaru si judecatorul magistrat Constantin LUIZ, nu sunt curiosi sa afle cine sunt aceste persoane care il platesc pe inculpatului Pestritu Claudiu Ionut, ca el sa dea bani la politie.

  Dupa 1 an 3 luni si 24 de zile (fila 103 din dosar) Conisarului sef de politie Nedeloiu Constantin (cercetat penal in alte dosare pentru spălare de bani, abuz în serviciu, şantaj, fals în documente publice şi asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni in forma continuata) si Scms Corman Gabriel impart banii intre ei, iar acesta din urma se urca in masina si merge la ALRO la Directorului de Productie Obloja Alexandru sa i-a un inscris FALS ca a predat unitati ALRO Slatina suma de 1200 EURO, fara s-a treaca pe la casieria unitati s-a predea banii cu chitanta sau sa-i depuna in contul bancar al Alro, fapt ce dovedeste ca ambele inscrisuri fila 102 si 103 din dosar sunt ,,FALSE”.

  Directorului de Productie Obloja Alexandru nu avea nici un drept sa semneze un astfel de document, putea sa cheme casierul sa elibereze chitanta domnului Scms de politie Corman Gabriel sau sa-l indrume sa-i depuna direct la banca in contul societati.

  Sustin in continuare ca aceste documente sunt FALSE deoarece din monent ce nu s-a eliberat chitanta de la casieria unitati, nu au fost depusi in contul societati, acesti banii nu au ajuns in Contabilitate ceea ce denota ca au fost ,,FURATI”, iar judecatorul magistrat Constantin LUIZ cunoscand acest aspect nu a putut sa scada cei 1200 EURO si 10.000 lei, din suma de 43.561, 25 lei + TVA, suma cu care instanta in mod eronat, ne obligă in solidar cu inculpatul Pestritu Claudiu Ionut (care primeste banii de la unitatea SC ALRO SA sa isi asume raspunderea ca el a pus la cale furtul) la plata acesteia‚ cu titlu de daune materiale.

  Intrebarea care se pune este urmatoarea:

  Cati bani a platit inculpatul Pestritu Claudiu Ionut?, banii folasiti in acest scenariu dement cand salariul sau nu depaseste 460 lei/luna.

  1. Mihai Buzdugan, sat Sintesti, com.Vidra, Jud. Ilfov, fila 205 din Dosarul penal nr. 10882/311/2010, 40.000 lei pentru marfa ce a predat-o politiei si adusa la ALRO Slatina.

  2. Carstea Marin 30.000 lei pentru marfa cumparata si vanduta la un pret mai mare lui Mihai Buzdugan.

  3. In cuprinsul Sentintei penale nr. 917/16.11.2012 pronuntata in Dosarul penal nr. 10882/311/2010, si in PROCEUL VERBAL din data de 11.12.2008, se arata ca inculpatul Pestritu Claudiu- Ionut a depus la politie 10.000 lei si 1200 EURO, banii care de asemenea nu se regasec in Contabilitatea Alro si nu pot fi scazuti din suma de de 43.561, 25 lei + TVA, suma cu care instanta ne obligă in solidar cu inculpatul Pestritu Claudiu Ionut la plata acesteia cu titlu de daune materiale.

  4. Potrivit Declaratiei data in fata instantei in data de 06.04.2012, de VASILE MARINEL RAZVAN (tigan) rezulta ca inculpatul Pestritu Claudiu Ionut a platit suma de 13.000 lei lui Vasile Paul, politiei 10.000 lei si 1200 EURO .

  5. Birceanu Pasarea Anghel Alexandru a primit 10.000 lei pentru transport Slatina –Jitaru – Brebeni.

  6. MIHAI MARIAN din POTCOAVA (tigan) infractor cu 2 clase primare, condamnat 3 ani cu suspendare in alte furturi , (dosar penal nr. 1086/P/2010) a primit 10.000 lei pe care i-a cheltuit ;

  7. Acesta declara in fata organelor de cercetare penala cu nonsalanta ca a primit de la inculpatul Pestritu Claudiu Ionut 10.000 lei si ca i-ai cheltuit si nu da un leu inapoi.

  8. Mihai ISTRATE din Valea Mare (tigan) a primit 10.000 lei pentru el si alti bani platiti cu chitanta doamnei Ivan Dorina Alina (fila 221) casier la unitatea SC TRANSCHIM SRL, unitate care a asigurat transportul aluminiului de la firma afaceristului din Brebeni CARSTEA MARIN (ulterior impuscat) administrator al firmei SC SORT METAL SRL, la Mihai Buzdugan, sat Sintesti, com.Vidra, Jud. Ilfov, administrator al firmei SC METALPROD STEEL SRL, cu camionul OT 10 KIM si remorca OT 35 KIM, condus de soferul Lotreanu Marius .

  9. Din DECLARATIILLE martorilor (toti tigani) rezulta au primit fiecare cate 10.000 lei si nici unul nu da un leu inapoi si nici nu sunt condamnati vazandu-se clar ca au fost platiti pentru includerea in acest ,,SCENARIU DENENT” a afaceristului din Brebeni CARSTEA MARIN administrator al firmei SC SORT METAL SRL ( ulterior ucis prin impuscare).

  10. „Cine sunt artizanii maşinaţiilor infracţionale arătate?. Cine altii decât cei care au o îndelungată practică în cercetarea infracţiunilor economice? Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alti ajutati de un procuror bun la suflet Marin Calusaru si magistratul judecator Constantin Luiz, care, dacă este să ne luăm după argumentele folosite în rezoluţie, Hotararea judecatoriei Slatina n-au intrat deloc în miezul problemei, fie din incompetenţă profesională, fie din alte motive.

  Judecatorul magistrat Constantin LUIZ a schimbat incadrarea juridica a faptei din furt in delapidare la sugestia procurorului de caz Calina Ionut in Sedinta publica din data de 26.10.2012, ca agetul de paza Pestritu Claudiu Ionut si shipping officer Vasile Paul Cristian ar avea calitatea de functionari.

  Aceasta este motivarea magistratului judecator Constantin Luiz
  Judecatorul magistrat Constantin LUIZ a judecat si Dosar penal nr. 5465/311/2011 in care ucigasul afaceristului din Brebeni , CARSTEA MARIN, administrator al firmei SC SORT METAL SRL Marius-Răzvan Stanciu primeste 3 ani cu suspendare, pentru uciderea acestuia.
  O altă critică ce vizează faptul că în mod greşit Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel si alti ajutati de procurorul Marin Calusaru si magistratul judecator Constantin Luiz, au dispus inceperea urmariri penale impotriva noastra este:

  Lucrarea SERVICIULUI CRIMINALISTIC al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt din data de 24.12.2008, care arata ca aluminiul incarcat in camionul GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) cu numarul de inventar IN8112185 este recuperat in totalitate – 27 stive in cantitate de 20.781 kg. potrivit PLANSEI FOTOGRAFICE ce contine 10 fotografii (filele 19-23 din dosar) unde se vede clar la (fila 22) – 27 stive de aluminiu si cantitatea de 20.781 kg. inscriptionate cu numarul de sarje IN8112185 .

  Tot in aceeasi zi de 24.12.2008, artizanul maşinaţiilor infracţionale arătate, Comisarul sef de politie Nedeloiu Constantin, impreuna cu Fanica Roman Director Paza si Protectie Patrimoniu si alti cinci salariati Alro intocmesc un PROCES VERBAL (tot atat de fals ca si celelalte inscrisuri), pentru acelasi aluminiu recuperat de la Sintesti Judetul Ilfov, contrazicand SERVICIULUI CRIMINALISTIC al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, ca, cantitatea de aluminiu recuperata nu este de 27 stive ce insumeaza 20.781 kg. si este de 19 stive ce insumeaza 14.055 kg. de aluminiu (PROCES VERBAL fila 25 si 26) creind un prejudiciu in suma de de 43.561, 25 lei + TVA, suma cu care instanta ne obligă in solidar cu inculpatul Pestritu Claudiu Ionut la plata acesteia cu titlu de daune materiale.

  In Slatina, politia, parchetul si justitia actioneaza in formatie completa pentru a apara Seful Bandei de Crima Organizata condusa de Girectorul General al Alro ing. Dobra Gheorghe.

  Politisti Serviciului de Investigatii Criminale, Comisarul sef Nedeloiu Constantin, Comisarul Mas Iulica, Scms de politie Corman Gabriel, procurorul Marin Calusaru si magistratul judecator Constantin Luiz, desi au un loc de munca care implica exercitarea cu demnitate a profesiei, in scopul protejarii valorilor sociale ocrotite de legea penala, au ales sa se foloseasca de acesta pentru a crea imprejurarile favorabile pentru a pretinde/primi sume de bani in vederea indeplinirii atributiilor de serviciu, promovand astfel un interes personal pentru a obtine in mod ilicit foloase patrimoniale, afectand imaginea institutiilor in cadrul carora isi desfsoara activitatea.

  Comisarul de Politie Mas Iulica care s-a purtat mizerabil in timpul anchete, (scotand pe gura cuvinte pe care hartia nu le suporta) este cel care dirija camioanele pentru a se realiza furtul de Aluminiu, iar in urma finalizari acestui caz (la care lucra de mai multe luni) a primit destui bani de la Seful Bandei de Crima Organizata Dobra Gheorghe.
  Avand in vedere veniturile pe care le obţine la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Olt, comisarul Iulian Mâş are o situaţie materială prosperă, pe care poliţistul în cauză nu o poate justifica cu documente legale, cu toate că, într-un fel oarecare, a încercat. Potrivit ultimei declaraţii de avere, comisarul Mâş are un venit anual în sumă de 38. 408 lei, cifră din care rezultă un salariu lunar în valoare de 32 milioane lei vechi. Conform datelor din declaraţia de avere, soţia comisarului Mâş, în baza contractului de muncă, încasează lunar de la policlinica PROMED din Slatina un salariu net în sumă de 5,5 milioane lei vechi. Tot din declaraţia de avere rezultă şi faptul că soţii Mâş au datorii la bănci în valoare de 62 de mii de euro. Creditul de 50 de mii de euro contractat în 2009 nu justifică în totalitate şi nu acoperă restul de bani, diferenţa până la 100 de mii de euro, sumă cu care comisarul Mâş a achiziţionat vila din cartierul PRIMAVERA, ansamblu rezidenţial situat în municipiul Slatina. Lunar, soţii Mâş achită la bănci peste 500 de euro, obligaţii băneşti care le diminuează consistent veniturile lunare. Cu toate acestea familia Mâş nu dă semne că ar fi ajuns la fundul sacului, prosperând pe zi ce trece.

  Nu spunem ca este ceva anormal s-a primesti bani de la cel care te pune sa anchetezi, punctam doar ca o stare de fapt!

  ,, Fiul meu este invinuit de infractiunea de delapidare prevazuta de art. 215 (1), alin.1, Cod penal, el neavand in viata sa nimic in gestiune.

  Prim-Procurorul CALUSARU MARIN mentioneaza un singur document pe care l-ar fi intocmit fiul meu in fals , respectiv dispozitia de livrare nr.80033902, dar pe langa aceasta mai sunt alte 8-10 documente intocmite de gestionari, CTC-isti, Contract Manageri, cantaragii, agentul de paza, agenti de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE.
  Aceste documente de cine au fost falsificate?.

  O alta incalcare a procedurilor de cercetare penala facuta de catre organele in drept , scm.de politie CORMAN GABRIEL , este faptul ca au audiat martorul BIRCEANU ALEXANDRU IN CALITATE DE INVINUIT, fara a fi asistat de catre un aparator.
  La acuzarea savarsirea infractiunii de complicitate la furt si evaziune fiscala, APARAREA este OBLIGATORIE in aceasta etapa.

  – Initial, s-a retinut ca inv. BIRCEANU a transportat aluminiul furat catre cumparatorii MIHAI ISTRATE , MIHAI MARIAN , MIHAI COSTEL si CIRSTEA MARIAN , toti fiind acuzati de complicitate la infractiunea de furt calificat.

  – ulterior, prin referatul de terminare a urmaririi penale din 20.04.2010 din dosarul de urm. penala, distinsul procuror CALUSARU MARIN, schimba incadrarea juridica pentru invinuitii MIHAI MARIAN , MIHAI ISTRATE si MIHAI COSTEL , din complicitate la furt calificat in infractiunea de tainuire prev.de art. 221 alin.1 C. pen .

  – prin actul de sesizare a instantei din 11.10.2010 , procurorul MARIN CALUSARU a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitilor MIHAI MARIAN , MIHAI ISTRATE , MIHAI COSTEL si BIRCEANU PASAREA ANGHEL ALEXANDRU , apreciind ca faptele inv. MIHAI ISTRATE, MIHAI MARIAN si MIHAI COSTEL, desi intruneau elementele constitutive ale infractiunii de tainuire, prin continutul concret, nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni ;

  – de asemenea, prin RECHIZITORIU, s-a apreciat ca fapta invinuitului BIRCEANU PASAREA ANGHEL ALEXANDRU intruneste elementele constitutive ale infractiunii de complicitate la furt calificat, prin continutul sau concret, dar, nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni ( desi obiectul furtului se ridica la suma de 137.523,14 lei).

  Fata de materialul probator, asa cum am afirmat RECHIZITORIUL este o mizerie UN SCENARIU CARE NU ARE NICIO LEGATURA CU REALITATEA.

  In fapt
  Invinuirea prin REFERATUL Serviciului de Investigatii Criminale ca eu am intocmit dispozitia de livrare nr. 80033902 pe care ulterior am inmanat-o agentului de paza Pestritu Claudiu Ionut care asigura paza la poarta nr. 4 a SC ALRO SA ,,ESTE FALSA” intrucat din probele depuse la dosar de SC ALRO SA (jurnalizarea acestui document) rezulta ca, DISPOZITIA DE LIVRARE nr.80033902, este creata la ora 15 :44 :49 si listata la ora 15.45.58, de colegul meu Nica Ionut -Sorin care erea de serviciu in data de 28.11.2008 de la ora 15.00 la 23.00 ( pozitia 21 si 22 din ANEXA 2 si pozitia 1 si 2 din ANEXA 1. jurnalizare document 80033902, depusa la dosar de SC Alro SA ).
  De asemenea am aratat ca Dispozitia de livrare nr. 80033902 creata si listata la ora 15.45.58 de Nica Ionut-Sorin, nu a FOST INSCRISA IN REGISTRUL DE POARTA de inculpatul PESTRITU CLAUDIU IONUT (asa cum sustine acesta) pentru camionul GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) care a intrat in societate la ora 17.59. ( fila 4 intrari-iesiri registru poarta din dos.urm.pen. ).

  Aceasta minciuna este argumentata de Serviciului de Investigatii Criminale, de Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina prin procuror MARIN CALUSARU si de inculpatul Pestritu Claudiu Ionut, agent de paza platit de reclamanta Alro sa minta instantele de judecata deoarece :

  In data de 05.12.2008, 24.07.2009 si in data de 15.04.2011, inculpatul PESTRITU CLAUDIU IONUT a formulat si inregistrat in Dosarul penal nr. 10882/311/2010 la pag 32, 230-235 si 224-228, trei MARTURII MINCINOASE date înaintea unor organe competente (politie, parchet si justitie) ce a luat act de marturiile făcute şi le-a dat eficienţă juridică fara sa verifice inscrisurile.

  Reproduc intocmai din marturia mincinoasa data de inculpatul Pestritu Claudiu Ionut in Declaratia tipizata Seria B Nr. 0410998/24.07.2009, (ultimul aliniat al filei 231 si fila 232).

  ,,In data de 28.11.1008, Vasile Paul a intrat in fabrica cu toate ca nu era de serviciu si a stat la birouri circa o ora dupa care a venit la mine, la poarta si mi-a dat o dispozitie de livrare completata sub nr. 80033902 pe care era mentionat numele soferului camionul GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) Birceanu Pasarea Anghel Alexandru pentru cantitatea standard de 20 tone. Dupa ce mi-a dat diapozitia sus mentionata Paul a placat din fabrica.

  In jurul orelor 17.00, a venit la mine la poarta numitul Birceanu Pasarea Anghel Alexandru caruia i-am dat dispozitia de livrare primita de la Paul si i-am spus sa astepte pana ce il voi suna sa intre in unitate , dupa care acesta a plecat.

  I-am spus sa astepte deoarece nu erau adunate pentru intrare mai multe camioane.

  La orele 18.00, i-am facut semn lui Birceanu Pasarea Anghel Alexandru sa intre cu sirul de camioane iar cand acesta a ajuns la poarta mi-a dat dispozitia de livrare nr. 80033902 pe care i-o dadusem anterior, am inregistrat camionul GJ 62 BIA in registrul de poarta, i-am returnat dispozitia nr. 80033902 si i-am permis accesul in fabrica”.

  Aceiasi MARTURIE MINCINOASA este sustinuta si in fata instantei in Sedinta publica din data de 15.04.2011.( fila 32).

  Din inscrisurile depuse la dosar de SC ALRO rezulta ca, DISPOZITIA DE LIVRARE nr.80033902, nu este mentionata in Registrul de poarta pentru camionul cu numarul de inmatriculare GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) asa cum argumenteaza agentul de paza Pestritu Claudiu Ionut in Declaratiile sale (fila 4 intrari-iesiri din registrul de poarta dos.urm.pen.).

  Birceanu Pasarea Anghel Alexandru, a intrat in unitate pe tura lui Nica Sorin-Ionut, cu Dispozitia de livrare nr. 80033465, modificata 80033865, modificare facuta atat in REGISTRU DE POARTA de agentul de paza Pestritu Claudiu Ionut, cat si in REGISTRUL DE CANTAR la nr.2385, de martora PARASCHIV MARIANA, cantaragiu intre orele 19.00 si 7.00 in ziua de 28.11.2008. ( fila 181 -184 declaratie Paraschiv Mariana ).

  Dupa intrarea camionului GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca), la ora 17.59 introdus in unitate de Nica Sorin-Ionut, Birceanu Pasarea Anghel Alexandru a fost timis in PARCARE de acesta ca sa fie incarcat pe tura mea, cu toate ca putea sa fie incarcat pana la ora 23.00, pe tura lui intrucat odata creata si listata Dispozitia de livrare, gestionarul avea toate datele necesare comenzii respective.

  Dupa incarcare camionului GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca), in jurul orei 03.00 din 29.11.2008, o persoana in salopeta albastru inchis, tinuta purtata doar de lucratorii de la serviciul paza (camere de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE) ii inmaneaza ,,ACTELE ” FINAL INVOIS si PARCHING LIST intocmite de Directorul General Dobra Gheorghe ,,DE ACASA” ( de pe laptop, tableta su telefon mobil) si aplicata pe factura prin copy-paste, semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, pentru cantitatea de 20.571 kg. si la indicatia lucratorului de la camerele de supraveghere, camionul paraseste unitatea la ora 03.11, CU TOATE CA TOTI SALARIATI (gestionar, cantaragiu, portar etc.) ERAU INSTRUITI sa nu dea drumul la camioanele cu marfa de export noaptea pentru ca actele pentru export se intocmesc numai dimineata intre orele 08-16 ale fiecarei zile.

  Mentionez ca salopetele lucratorilor de la SC Vimetco Trading SRL la acea data erau de culoare verde cu insemne reflectorizante si erau obligatorii pentru a fi mai usor de identificat in cadrul unitatii, fapt confirmat in instanta si de catre martorii NCA IONUT-SORIN si TODIREASA CRISTIAN care indeplinesc functia de shipping officer ( fila 129 si 168 dosar instanta)

  Agentul de paza TORBA MARIUS SANDEL sub amenintarea salariatilor de la CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI, majoritatea recidivisti (platiti cu sume fabuloase (Anexa 1) sa execute ordinele date de Directorul General Dobra Gheorghe) care aplicasera si sigiliul pe camionului GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca), – SIGILIUL care se aplica numai de reprezentanti VAMEI SLATINA, au scos din unitate camionului cu numarul de inmatriculare GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) introdus in uzina de inculpatul Pestritu Claudiu Ionut si colegul meu Nica Sorin-Ionut.

  Furtul de aluminiu comis in acest fel în seara zilei de 28 noiembrie spre dimineaţa zilei de 29 noiembrie 2008 a scos la iveală faptul că el a fost realizat şi comis de un grup infractional condus de Directorul General DOBRA GHEORGHE, cu complicitatea personalului de paza, a gestionarilor si protejat de comisarii de politie, indicati si implicati de Seful Serviciului economic din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Olt.
  Prin aceste manevre s-a dorit îndepărtarea anchetei ce se apropiase de zona ce il cuprindea pe Seful Bandei de Crima Organizata, Directorul General Dobra Gheorghe, care prin implementarea programului special SAP domnia sa si din avion ( nu numai de acasa) emite si listeaza FACTURI, fiind autorizat de a intra in toate programele putand astfel face orice modificare in programele SAP din unitate, pentru ca apoi oameni sai adusi zilnic de la Bucuresti la Alro cu microbuzul, salariatii de la CENTRUL RIVERGATE Strada STAICOVICI NICULAE, 2, IMOBILUL OPERA CENTER II, ET.3 BUCURESTI al treilea Sediul Social FANTOMA al Societati CONEF SA, platiti cu sume fabuloase sa intocmeasca si sa listeze ,,ACTELE FALSE” emise de Dobra Gheorghe.
  In acest mod, autorii furtului care insuma cantitatea de 20.571 kg. incarcata in camionului GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) ce a fost scos pe poarta de salariatii de la CENTRUL RIVERGATE si 20.933 kg incarcata in camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) care la vederea ,,ACTELOR FALSE” a descarcat marfa si a iesit gol pe poarta unitati, raman nepedepsiti datorita faptului ca organele de cercetare penala nu au vrut sa cerceteze si sa analizeze probele certe depuse la dosar de SC ALRO SA, find PLATITI SA PEDEPSEASCA UN OM NEVINOVAT, si sa impuste pe afaceristului din Brebeni CARSTEA MARIN administrator al firmei SC SORT METAL SRL, interpretand într-un mod “eronat” inscrisurile fabricate de ei si depuse de reclamanta ALRO la dosar pe parcursul urmăririi penale şi cercetării judecătoreşti.

  Mentionez ca, din anul 2008 prin inregistrarile in Monitorul Oficial al Romaniei a HOTARARII 12 si 13, firmele de paza salariati de la CENTRUL RIVERGATE Strada STAICOVICI NICULAE, 2, IMOBILUL OPERA CENTER II, ET.3 BUCURESTI al treilea Sediul Social FANTOMA al Societati CONEF SA, cat si obiectivele de supraveghere pentu Alro, Alprom si Alum Tucea au trecut direct sub coordonarea Directorului General Dobra Gheorghe fiind preluate de:

  1. Dragos Adrian Voncu, Administrator unic al al Centrului RIVERGATE SRL, al SC CONEF SA si Director Juridic al Vimetco ALRO Slatina subordonat Directorului General Gheorghe Dobra.

  Eu, potrivit atributiilor mele de serviciu in dimineata zilei de 29.11.2008, am depus actele camioanelor incarcate in noaptea de 28/29.11.2008, la biroul Export fapt demonstrat de unitatea reclamanta SC ALRO SA prin inscrisurile depuse la dosar, ca la ora 07.5o.07 pozitia 59 din Anexa 2) a fost creata FACTURA pentru camionul cu numarul de inmatriculare GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) introdus in uzina de inculpatul Pestritu Claudiu Ionut si Nica Sorin-Ionut, si listata la ora 07.51.09, (pozitia 60 din Anexa 2) semnata si stampilata de Tutuianu Raluca Stefania.

  I. REPET, din documentele depuse la dosar de catre reclamanta Alro Slatina reiese urmatoarea situatie de fapt:

  1. Documentul Dispozitie de livrare nr. 80033902, ce face obiectul Falsului intelectual si pentru care sunt condamnat la 1 an închisoare este intocmit de Nica Sorin-Ionut;

  2. Dispozitiile de livrare nr.80033465, si 80033865, sunt intocmite de Manea Daniel ;

  3. Avizul de insotire al marfi este intocmit de gestionara GHENEA LUCIA.
  Gestionara Ghenea Lucica a dat dispozitii conform FISEI POSTULUI stivuitoristului DRAGNEA ILIE ce marfa sa incarce in camioane notand numarul camioanelor pe stivele ce trebuiau incarcate si numai la dispozitia ei s-au incarcat camioanele, fapt precizat de domnia sa in DECLARATIA olografa cat si de martorul DRAGNEA ILIE stivuitorist de serviciu in acea noapte (fila 218 declaratie DRAGNEA ILIE dos.urm.pen. si fila 196 instanta );

  4. FACTURA FALSA cu care a parasit unitatea camionului GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca), a fost intocmita de Directorul General Dobra Gheorghe si aplicata pe ia prin copy-paste semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE platite sa savarseasca astfel de fapte;

  5. Camionul cu numarul de inmatriculare GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) introdus in uzina de inculpatul Pestritu Claudiu Ionut la ora 17.59, a fost scos de salariati de la CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI, prin amenintarea salariatilor Alro cantaragiu, agent de paza etc., care nu vroiau sa drumul camionului cu marfa de export noaptea pentru ca actele pentru export se intocmesc numai dimineata intre orele 08-16 ale fiecarei zile;

  6. Asa cum am precizat in unitate conform protocolului intern, nu intra si nu iese nici un camion fara acordul salariatilor de la CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI ce formeaza doua formatii:

  7. Marturie sta DECLARATIA data in fata instantei in data de 25.04.2013, de agentul de paza Vladu Constantin, care, confirma cele spuse de mine ca, nici un camion nu intra si nu iese din unitate fara acordul salariatilor de la CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI care urmaresc lista camioanelor ce trebuie sa intre in unitate ( lista intocmita de Serviciul Export si trimisa lor).

  CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI-SLATINA este format din:

  O formatie denumita COMPARTIMENT OPERARE SISTEME DE ALARMA, ce lucreaza la camerele de supraveghere video cu circuit închis aparatura de ultima generaţie care scaneaza si fizionomia omului, supraveghind TOATA UNITATEA cat si agenti de paza ai ALRO care verifica corporal angajatii societatii atat la intrarea cat si la iesirea din incinta fabricii echipati si cu detectoare de metale si

  O alta ce formeaza COMPARTIMENTUL DE PATRULARE SI CONTROL (ECHIPA DE INTERVENTIE) dotata cu masina rapida pe care se pot monta si arme de foc ce au ordin sa traga asupra celui care nu se supune controlului, verificand toate camioanele ce intra in societate (formatii platite cu salarii de aproximativ 5 (cinci) ori mai mari decat agenti de paza din societate).

  – PESTRITU CAUDIU IONUT– AGENT DE PAZA SC ALRO SA pozitia 82 din tabel(Anexa 1) are salariu de baza de 460 lei/luna comparativ cu AGENTI DE PAZA DE LA CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI , pozitiile 60, 61, 62, 63, 64, 76, 77, 78 si 79 din acelasi tabel care au salariul de baza de 2310 lei/luna.

  Va aduc la cunostiinta faptul ca Dispozitiile de livrare intocmite de serviciul EXPEDITII –VIMETCO TRADING SRL nu au nici o valoare juridica pana nu sunt operate in calculator de catre gestionari, EI PURTAND RESPONSABILITATEA INCARCARII CAMIOANELOR, ACESTIA STABILIND MARFA CE TREBUIE INCARCATA IN CAMIOANE, DUPA CARE INTOCMESC AVIZUL DE INSOTIRE A MARFII si scad din gestiune marfa livrata.

  NICI UNA DIN ACESTE PERSOANE CARE SE FAC VINOVATE DE FALS INTELECTUAL SI DELAPIDARE, NU SUNT INCULPATE;

  Noi shipping officerii NU AVEAM cunostinta ce cantitate de aluminiu se incarca in camioane, Avizul de insotire a marfii cu cantitatea incarcata este intocmit de gestionar si trebuie sa corespunda cu cantitatea ce se afla in camion la iesirea pe poarta (cantarul este in fata porti de acces a camioanelor).

  Soferii celor doua camioane au plecat de la Serviciul Desfacere cu toate actele intocmite atat pentru cantar cat si pentru agentul de paza (portar) cu complicitatea gestionarilor, acte care apoi au fost verificate de ECHIPA DE INTERVENTIE la iesirea camioanelor pe poarta, intrucat nici o masina nu intra si nu iese din unitate fara acordul acestora.

  Noi la iesirea din schimb luam aceste acte intocmite de gestionari pentru camioanele incarcate si le predam contract managerilor de la Serviciul Export pentru facturare.

  Prin jurnalizarea documentelor prezentate ca probe de reclamanta Alro, se poate observa Doamna PROCUROR, ca activitatea salariatilor este monitorizata, societatea cunoscand activitatea fiecarui salariat pe ore, minute si secunde.

  Din REFERATUL intocmit de Serviciului de Investigatii Criminale rezulta implicarea la furtul din data de 28/29.11.2008, si a camionului cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) care a intrat in unitate cu Dispozitia de livrare nr. 80033921, ce a fost creata la ora 20.00.03, de Nica Sorin –Ionut ( pozitia 61 Anexa 2) si listata tot de acesta la ora 20.02.19, ( pozitia 62 Anexa 2).

  Acest camion a fost incarcat tot pana la ora 03.00/29.11.2008 si trimis in parcare de mine.

  8. Si acest camion cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) condus de soferul Nicula Dumitru a primit ,,ACTELE ” FINAL INVOIS si PARCHING LIST intocmite de persoane care stiau de acest furt cu complicitatea gestionarilor sub conducerea Directorului General Dobra Gheorghe semnate si stampilate de contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE platite sa savarseasca astfel de fapte, sfatuindu-l sa iasa din unitate in dimineata zilei de 29.11.2008.

  Din DECLARATIA olografa a soferului Nicula Dumitru (filele 273, 274 si 275) aflam ca acesta dupa primirea ,,DOCUMENTELOR FALSE” il suna pe patronul sau Rosca Marian Teodor sa vina la SC ALRO SA sa il ia s-a mearga acasa.

  In jurul orei 03/29.11.2008, Rosca Marian soseste la poarta Alro unde il astepta soferul Nicula Dumitru care ii arata ,,DOCUMENTELE FALSE” intocmite de Directorul General Dobra Gheorghe ,,DE ACASA” si aplicata pe ele prin copy-paste semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE din care rezulta ca cantitatea de 20.933 kg. de aluminiu incarcata in acest camion, trebuie sa mearga in Italia si nu la Bucuresti asa cum a fost intelegerea intre Rosca Marin si CARSTEA MARIN.

  Urmare a acestei necorelari atat soferul Nicula Dumitru, cat si patronul sau Rosca Marian Teodor au hotarat anularea transportului si descarcarea cantitatii de 20.933 kg. de aluminiu in unitatea (SC ALRO SA), iesind gol pe poarta in data de 29.11.2008, la ora 12.16.00, cu toate ca avea doua randuri de acte (FACTURI):

  1. FACTURA FALSA cu care trebiua sa paraseasca unitatea camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) intocmita de Directorul General Dobra Gheorghe ,,DE ACASA” si aplicata pe ea prin copy-paste semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE;

  2. FACTURA ORIGINALA a fost listata la ora 10.31.59, (pozitia 99 din Anexa 2) semnata si stampilata de Tutuianu Raluca Stefania in urma depunerii actelor potrivit atributiilor mele de serviciu in dimineata zilei de 29.11.2008, la biroul Export, fapt recunoscut de unitatea reclamanta SC Alro SA prin jurnalizarea documentelor din programul SAP, ca la ora 10.31.00 pozitia 98 din Anexa 2) a fost creata FACTURA pentru acest camion si listata la ora 10.31.59, (pozitia 99 din Anexa 2) semnata si stampilata de Tutuianu Raluca Stefania.

  II. Precizez ca si pentru acest camion, din documentele depuse la dosar de catre Alro Slatina reiese urmatoarea situatie de fapt:

  1. Documentul Dispozitie de livrare nr.80033921, ce face obiectul Falsului intelectual si pentru care sunt condamnat la 1 an închisoare este intocmit de Nica Sorin-Ionut.

  2. Avizul de insotire al marfi este intocmit de gestionara GHENEA LUCIA.
  Gestionara Ghenea Lucica a dat indicatii stivuitoristului ce marfa sa incarce in camion notand numarul camioanului pe stivele ce trebuiau incarcate si numai la dispozitia ei s-au incarcat camioanele, fapt precizat de domnia sa in DECLARATIA olografa cat si de martorul DRAGNEA ILIE stivuitorist de serviciu in acea noapte (fila 218 declaratie DRAGNEA ILIE dos.urm.pen. si fila 196 instanta ).

  3. FACTURA FALSA cu care trebiua sa paraseasca unitatea camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) a fost intocmita de persoane care stiau de acest furt cu complicitatea gestionarilor sub conducerea Directorului General Dobra Gheorghe, semnatura si stampila de contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE platite sa savarseasca astfel de fapte;

  4. Desi camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) incarcat cu 20.933 kg. de aluminiu a iesit GOL din unitate, Reclamanta ALRO SA prin Adresa nr. 14.787/15.12.2008, se constitue parte civila cu suma de 328.836,54 lei + TVA reprezentand cantitatea de 20.571 kg. incarcata in camionului GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) ce a fost scos pe poarta de salariatii de la CENTRUL RIVERGATE si 20.933 kg incarcata in camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) ce a fost DESCARCAT in unitate.

  5. Comisarul de politie Nedeloiu Constantin îl scoate din cauză pe Sorin- Ionuţ Nica si pe cumnatul sau omul de la paza Florin Matei, persoana care inmana soferilor in parcare, ,,ACTELE FALSE” intocmite de Directorul General Dobra Gheorghe ,,DE ACASA” si aplicata pe ele prin copy-paste, semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE, fiind platit sa fie incriminat inculpatul Ionuţ Claudiu Pestriţu, agent de paza pe care cei nominalizati mai sus il santajeaza si il obliga sa isi asume raspunderea in sensul ca el ar fi pus la cale furtul din data de 28/29.11.2008, in ciuda aparaturii de ultima generaţie adusă în societate, a camerelor de supraveghere video cu circuit închis si a înfiinţării unei societăţi de pază condusa de Directorul General DOBRA GHEORGHE CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI prin subordonatul sau DRAGOS ADRIAN VONCU, Director juridic al Vimetco ALRO.

  Se precizeaza in REFERATUL Serviciului de Investigatii Criminale ca la data de 04.12.2008, SC ALRO SA a formulat plangere penala la IPJ OLT –SIF, reclamand ,, ca in seara zilei de 28 .11.2008 prin falsificarea documentelor de expeditie si cu complicitatea personalului de paza al societatii SC ALRO SA si a CENTRUL RIVERGATE BUCURESTI, s-a reusit sustragerea cu ajutorul camionului inmatriculat sub nr. GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) a unei cantitati de 20.571 kg. de aluminiu”.

  In aceeasi zi, 04.12.2008, comisarul sef de politie Nedeloiu Constantin si comisarul Mas Iulica, inregistreaza pentru al doilea camion cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) cu data de mai sus ALTE doua Declaratii precum cele din data de 22.11.2008.

  1. Nicula Dumitru soferul camionului cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) – declaratie olografa data in 04.12.20o8.

  2. Rosca Marian Teodor, patronul camionului cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) – declaratie olografa data in 04.12.2008.

  O alta acuzatie adusa mie de Procuror MARIN CALUSARU, (fila 5) din RECHIZITORIU este ca potrivit FISEI POSTULUI pusa la dosar ( fila 255 dos.urm.pen.) am incalcat atributiunile de serviciu, la dosar existand la pozitia indicata o FISA PERSONALA cu datele de cand m-am angajat si pana am plecat din SC ALRO SA.

  Pe cale de consecinta Comisarul sef de politie, Nedeloiu Constantin si procurorul Marin Calusaru, lucrau la acest dosar cu mai multe luni inainte de a anticipa producerea furtului sau de a depune unitatea SC ALRO SA, PLANGERE PENALA la I.P.J.Olt, obligand si platind oameni condamnati in alte dosare penale sa dea declaratii impotriva mea pe care apoi i-a introdus in Dosarul penal nr.10882/311/2010, ca martori (unii dintre ei fiind infractori), mie incalcandu-mi dreptul la aparare prin faptul ca martorii apararii ceruti pentru audiere de mine care puteau prin declaratiile lor sa confirme sau sa infirme cele declarate de mine nu au fost audiati de organele de cercetare penala, iar instanta de fond a respins audierea lor, incalcandumi-se un drept garantat de lege .

  Astfel:

  I. Salariati de la Alro la presiunea Directorului General Dobra Gheorghe, a lui Hau Daniel, Tutuianu Raluca Stefania si a lui Selea Gabriel etc. au fost nevoiti sa depuna in instanta ,,MARTURII MINCINOASE” impotriva mea.
  II. Comisarul sef Nedeloiu Constantin, comisarul Mas Iulica si procurorul Marin Calusaru au alcatuit un grup infractional tigani recidivisti pe care ii aveau la mana si obligat sa faca declaratii MINCINOASE astfel ca in final eu sa fiu condamnat cu privare de libertate, in dosarul in care eu sunt judecat pentru furt si condamnat pentru delapidare ca i s-a parut procurorului de caz ca eu sunt functionar.
  III. Precizez ca, Comisarul Sef de Politie NEDELOIU CONSTANTIN (cercetat penal in alte dosare pentru spălare de bani, abuz în serviciu, şantaj, fals în documente publice şi asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni in forma continuata) mi-a cerut masina proprietate personala pentru a „ nu ma face din DECLARATIILE” martorilor pe care-i cumparase cu mult timp inainte de a pune la cale furtul ,,facand presiuni asupra acestora sa declare numai ce vrea domnia sa .

  De asemenea arat ca in RECHIZITORIU (pag.8) cat si prin ADRESA nr.14.787/15.12.2008, Vimetco ALRO se constituie parte civila cu suma de 328.826.54 lei, precizand ca valoarea aluminiului sustras cu camionul GJ-62-BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca), este de 137.523, 14 lei din care a fost recuperata suma de 94. 361.77 lei si camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) incarcat cu cantitatea de 20.933 kg. de aluminiu si ca urmare a constatari ,,ACTELOR FALSE” intocmite de Directorul General Dobra Gheorghe ,, DE ACASA” si aplicata pe ele prin copy-paste, semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE, a descarcat toata cantitatea de 20.933 kg. de aluminiu, iesind gol pe poarta unitati la ora 12.16.00, avand asupra sa doua randuri de facturi.

  1. FACTURA FALSA cu care trebiua sa paraseasca unitatea camionul cu nr. OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca) intocmita de Directorul General Dobra Gheorghe ,,DE ACASA” si aplicatape ia prin copy-paste, semnatura si stampila contract managerului Tutuianu Raluca Stefania, de persoanele de la camerele de supraveghere si ECHIPA DE INTERVENTIE;

  2. FACTURA ORIGINALA listata la ora 10.31.59, (pozitia 99 din Anexa 2) semnata si stampilata de Tutuianu Raluca Stefania in urma depunerii actelor potrivit atributiilor mele de serviciu in dimineata zilei de 29.11.2008, la biroul Export, fapt demonstrat de unitatea rclamanta SC Alro SA prin jurnalizarea documentelor din programul SAP, astfel ca la ora 10.31.00 pozitia 98 din Anexa 2) a fost creata FACTURA pentru acest camion si listata la ora 10.31.59, (pozitia 99 din Anexa 2) semnata si stampilata de Tutuianu Raluca Stefania.

  Un alt aspect ne-elucidat de organele de cercetare penala Comisarul sef de politie, Nedeloiu Constantin, comisarul Mas Iulian si procurorul Marin Calusaru este furtul documentelor numitei GHIENEA LUCIA – martora ce detine functia de gestionar si care a lucrat in ziua de 28.11.2008 de la orele 23.00 la 07.00 la biroul DESFACERE , aceasta afirmand „ ca avizele de insotire a marfi pentru cele doua camioane au fost intocmite de domnia sa, in calculatorul sau, in programul SAP PROFILES, un exemplar al acestora fiindu-i furat impreuna cu dispozitiile de livrare in baza carora aceasta intocmise Avizele de insotiere a marfii” pentru cele doua camioane :

  1. Camionul condus de Birceanu Pasarea Anghel Alexandru inregistrat cu numarul de inmatriculare GJ 62 BIA (tractor) si GJ-64-BIA (remorca) incarcat cu cantitarea de 20.571 kg.

  2. Camionul condus de Nicula Dumitru inregistrat cu numarul de inmatriculare OT-10-RTT (tractor) si OT-17-RTT (remorca). 20.933

  Documente au disparut atat din sertar in forma fizica cat si in forma electronica fiind sterse/modificate din calculatorul sau”( fila 199- 204 declaratie GHIENEA LUCIA dos .urm .pen .), dar au aparut in insatanta in Dosarul nr.10882/311/2010.
  Nu DISPOZITIA DE LIVRARE nr. 80033902, face obiectul Dosarului penal nr. 10.882/311/2010, de furt si delapidare asa cum ,,eronat” a interpretat Procurorul de caz al Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina motivand ca eu as fi ,,FUNTIONAR ”, ci introducerea in combinatie a afaceristului din Brebeni , CARSTEA MARIN, administrator al firmei SC SORT METAL SRL, care stia cine coordoneaza furturile de aluminiu din SC Alro SA, fiind singura persoană care cunoştea la comanda cui dispareau camioane întregi incarcate cu lingouri de aluminiu din aceasta unitate si cine incasa bani pe acest aluminiu furat intrucat toate turnatoriile de aluminiu din judet trebuia SA INREGISTREZE VANZARILE PRIN FIRMA SA.

  Directorul General Dobra GHEORGHE si Comisari de politie doreau regizarea unui furt clasic pentru ca aluminiul s-a ajunga la afaceristului din Brebeni , CARSTEA MARIN, administrator al firmei SC SORT METAL SRL, pe care apoi l-au eliminat prin impuscare, Dosar penal nr. 5465/311/2011.

  Ucigasul Marius-Răzvan Stanciu care a primit 3 ani cu suspendare, nu credem ca intamplator este nascut in localitatea in care este nascut si Directorul General Dobra Gheorghe, ajuns in Slatina, dar ne-fiind angajat la vreo unitate economica din Slatina.
  Cer ca toate persoanele care au pus la cale aceasta marsavie sa fie pedepsite potrivit vinovatiei lor si nici o persoana nevinovata sa nu fie trasa la raspundere penala, asa cum este cazul meu”.
  Vreu ca justitia sa dea o solutie temeinica si legala, organele de cercetare penala Comisarul sef de politie, Nedeloiu Constantin, comisarul Mas Iulian si procurorul Marin Calusaru să găsească pe adevarati infractorii, si să ma lase sa imi cresc fetita care are acum 5 ani, să pot recupera timpul pe care l-am pierdut”cu acesti criminali care fura si dispun uciderea oamenilor care le sta in cale ca afaceristul din Brebeni CARSTEA MARIN, administrator al firmei SC SORT METAL SRL , ce a fost impuscat in burta in timpul anchetei cu peste 100 de alice si ucigasul Marius-Răzvan Stanciu nu face o zi de puscarie, Dosar penal nr. 5465/311/2011 .
  „Actele premergătoare efectuate de reclamanta Alro confirma ca pretinsele fapte penale sesizate nu au nici o legatura cu mine”.
  Refuz sa cred ca Legea poate fi atat de ,,TICALOASA” deoarece:
  Vina mea este ca mi-am facut constiincios datoria potrivit FISEI POSTULUI si pentru asta sunt condamnat, iar faptasi care au pus la cale aceasta ticalosie si care sunt cu adevarat vinovati – sunt liberi.
  Principiul ce guverneaza procesul penal impune organelor de urmarire penala (organe de cercetare penala si procuror) ca din oficiu („initiativa oficiala”) sa strânga probe pentru aflarea adevarului si lamurirea cauzei sub toate aspectele (art. 62 si art. 65, Cod procedura penala.

  Indiferent de natura spetelor deduse judecatii, Ministerul Public actioneaza determinat, prin DNA, impotriva flagelului coruptiei, fara nici o retinere in raport de calitatea persoanelor invinuite sau inculpate, chiar daca in cauza sunt implicati salariati din conducerea Alro Slatina.

  Posted by avocatu | 14,06,13, 3:38 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

June 2013
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Advertisements
%d bloggers like this: