//
you're reading...
EVENIMENT

PRIMUL CAZ, PRIMA DOVADĂ PALPABILĂ – UN EXTRATERESTRU REAL!!!

primul extraterestru 1

Privit cu scepticism, ufologul şi medicul american Steven Greer a lansat, pe data de 22 aprilie, primul documentar cu imagini în care se presupune că ar apărea un extraterestru adevărat.
Creatura are doar 15 centimetri și ar fi fost descoperită în urmă cu câţiva ani în deșertul Atacama din Chile. Povestea a fost prezentată integral în documentarul cu numele “Sirius”, realizat de Orion Project și The Disclosure Project.

“Aceasta este cea mai mare poveste nespunsă până acum. Odată ce oamenii vor înţelege că datorită acestor proiecte secrete am reuşit să desluşim cum funcţionează OZN-urile, atunci vor realiza că nu vom mai avea nevoie de combustibil precum cărbuni, petrol sau energie nucleară. Acesta a fost şi motivul secretelor de până acum”, a declarat mass-mediei ufologul american Steven Greer.

Acesta  nu a dorit să dezvăluie cum a intrat în posesia acestor imagini şi informaţii, ele fiind ţinute secret până în prezent.

Recent, cică, analizele ADN ar fi demonstrat că este vorba de un om. Ca să fim doar ironici vom zice: Sigur că da! Cercetătorii americani au conchis că este vorba despre “o mutație interesantă” a unei persoane de sex masculin care a supraviețuit până la vârsta de 6 sau 8 ani.  Este adevărat, sau e vorba de o mușamalizare?

“Pot spune cu siguranță că nu e o maimuță. Este un om, are ADN-ul mai asemănător cu al oamenilor decât îl au cimpanzeii. A trăit până la vârsta de șase sau opt ani”, a precizat Garry Nolan, director la Școala de Medicină a Universității Stanford din California.

“A respirat, a mâncat, a avut un metabolism funcțional. Desigur, se ridică întrebarea cum a arătat la naștere”, a mai precizat Nolan.

Interesant!!! Practic ceea ce spune Garry Nolan, director la Școala de Medicină a Universității Stanford din California, ar fi următoarele: “analizele ADN au demonstrat că este vorba de un om” , după care că “are ADN-ul mai asemănător cu al oamenilor decât îl au cimpanzeii”. Zii zău cu limba scoasă, doctore! Păi în cele din urmă, ADN -ul e uman sau e mai asemănător cu al oamenilor decât al cimpanzeilor?! Practic ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat! Corpul găsit în deșertul Atacama (Chile) aparține unui extraterestru!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

April 2013
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Advertisements
%d bloggers like this: