//
you're reading...
ACTUALITATE

Tot respectul pentru Timișoara! 170 milioane lei înapoiate unui oltean cu capul în nori!!!

plasa cu bani

Tot respectul pentru Timișoara!

Marți, 5 februarie 2013, Timișoara. Două femei din au găsit, într-o piață de legume și fructe din municipiu, o pungă burdușită cu aproape 170 milioane de lei vechi.

Contrar oricăror așteptări, acestea au dus-o la Poliție, în urma cercetărilor fiind găsit și proprietarul banilor. Un oltean!

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale Timișoara: Polițiștii locali care patrulează în zona Pieței Iosefin au fost sesizați astăzi, în jurul orei 12.00, de către două persoane că au găsit o sumă importantă de bani, în perimetrul în care se afla piața veche. Imediat, polițiștii locali au preluat cei vechi 16.900 lei (169 de milioane de lei vechi) pentru a nota și verifica seriile bancnotelor și au trecut la identificarea persoanei care i-ar fi putut pierde. În zonă l-au găsit și pe proprietarul banilor, care a dat detaliile necesare prin care s-a putut confirma că suma de bani îi aparține. Acesta a declarat că este din județul Olt și venise la piața cu banii săi și ai mai multor vecini pentru a cumpăra semințe de lucernă. A fost foarte mulțumit că și-a primit banii înapoi și a promis ca va fi mai atent pe viitor unde îi va ține.

Nu putem să nu ne întrebăm, oare, câți dintre noi am fi făcut la fel ca cele două doamne? Toată considerația noastră pentru cele două timișorence!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

One thought on “Tot respectul pentru Timișoara! 170 milioane lei înapoiate unui oltean cu capul în nori!!!

  1. Intrebati pe magistratul judecator Luiz CONSTANTIN si procurorul Marin CALUSARU care primesc bani murdari de la Alro SLATINA si condamna oameni nevinovati fabricand dosare ca niste ,,UCIGASI”

    Posted by ion | 05,02,13, 10:32 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

February 2013
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Advertisements
%d bloggers like this: