//
you're reading...
ACTUALITATE

Mafie, nu glumă! Darius Vâlcov îl aranjează încă o dată pe patronul OLT TV Slatina, Cristian Cismaru!!!

MAFIE – Grup de indivizi cu îndeletniciri suspecte. Grup de persoane legate între ele prin preocupări comune şi care îşi apără reciproc interesele (meschine).

Luni, 29 octombrie 2012, a avut loc prima probă a „concursului” organizat de Primăria Slatina pentru ocuparea postului de administrator public al oraşului, funcţie de conducere devenită vacantă după ce fostul ocupant, Minel Prina, a fost ales viceprimar. Mai nou…chiar primar!

Singurul candidat înscris la concurs este Cristian Cismaru, directorul CSM Slatina, care, cică a trecut de proba scrisă cu nota 9,cea de-a doua probă a concursului, interviul, fiind  programată pentru data de 31 octombrie. Pe ce pariem că nu pică? Pe 1 milion de dolari?

Fără să depunem vreun efort major, ne-am amintit cine este Cristian Cismaru! Nu în urmă cu mult timp aminteam de acesta în materialul de presă „Mafia Olt Tv…”

Cristian Cismaru era în acte, măcar, nici mai mult nici mai puţin decât unul din cei doi patroni ai postului local de televiziune OLT TV, celălalt fiind un DJ…Andy, Nicolae Alexandru Diţă.

 • Cine e Cismaru Constantin Cristian?

Dacă cu Nicolae Alexandru Diţă, DJ Andi, discomanul din Bucureşti, ne-am dumirit! Acesta neavând de-a face cu televiziunea, decât în acte, fiind un paravan, cine e totuşi Cismaru Constantin Cristian?

Cu un efort supranatural, aveam să ne amintim de o aparent banală şedinţă de Consiliu local Slatina, din 25 iunie 2009, la proiectul „Modificarea şi completarea HCL nr.161/2009, prin care s-a aprobat înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal Slatina”. Aici au fost numiţi membrii Comitetului Director al CSM Slatina- Popa Vasile, Bălaşa Marius şi Prina Minel, dar…şi directorul interimar, ţineţi-vă bine, Cismaru Constantin Cristian. Propus de primarul Vâlcov, aprobat de consilierii portocalii!

Cum consilierul PSD, Gubandru Marin, a cerut relaţii despre ilustrul necunoscut Cismaru Constantin Cristian, acesta din urmă, un tânăr timid şi cu o voce puţin sonoră a declarat următoarele: Că în 2002 a terminat cursurile Liceului Economic „P.S.Aurelian”, profil Drept administrativ, în 2006 a absolvit Facultatea de litere – specializare română-engleză, ianuarie-mai 2007 profesor limba engleză CN „Radu Greceanu”, 2007-2008 – supervizor SSP AIR UK Anglia, din 2008 fiind consilier al primarului Darius Vâlcov. De asemenea, a mai amintit că e legitimat de 10 ani ca fotbalist la diverse cluburi. Dar nu asta ne intrigă, ci faptul că din 2006 este consilier personal al lui Vâlcov, ceea ce e bine, precum şi faptul că a minţit prin omisiune. Prietene, Cismaru Constantin Cristian, din 4 mai 2009 erai şi administrator la Enero Prod, societate ce deţinea OLT TV, unul din cele mai importante posturi locale din ţară, ori tu pe 25 iunie 2009 nu ai spus asta în faţa consilierilor locali. De ce? Şi cât de legal e acest lucru? În plus, un boss de televiziune se pretează la o muncă la stat?

Dar despre CSM Slatina, Cismaru Cristian şi cele peste 35 miliarde lei vechi cheltuite cu acest club, într-un material viitor. Întrebăm aşa într-o doară, CSM Slatina a sponsorizat cumva Olt Tv? Aşteptăm, cu drag, o eventuală negaţie din partea conducerii clubului! Şi apropo, lumea vorbeşte că Cismaru ar fi rudă cu cine trebuie, respectiv cu Darius Vâlcov.

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

3 thoughts on “Mafie, nu glumă! Darius Vâlcov îl aranjează încă o dată pe patronul OLT TV Slatina, Cristian Cismaru!!!

 1. prietene deakonu, credeam ca o sa dai si tu ceva despre cum s-a furat la referendum. ca sunt vreo 30 cercetati! sau nu e asa importanta stirea? e, ce zici?

  Posted by wew | 29,10,12, 10:41 pm
 2. S-a furat la Referendum? Ştirea e penibilă, dar uite-o:
  Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
  În continuarea cercetărilor într-un dosar având ca obiect infracţiuni în legătură cu cauza cunoscută în mass-media ,,fraude la referendum”, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au derulat cercetări faţă de preşedinţii unor secţii de votare de pe raza judeţului Olt, precum şi faţă de alte persoane.
  Astfel, la data de 23.10.2012, procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuiţii: TATOMIR FLORENTIN SILVIU, preşedintele unei secţii de votare din Piatra Olt (24 acte materiale), DAVIDESCU LIVIU, preşedintele unei secţii de votare din Scorniceşti (3 acte materiale), PĂUN EMILIAN, preşedintele altei secţii de votare din Piatra Olt (12 acte materiale), MIHAI SICA, RADU VALERIA, preşedintele unei secţii de votare din Scorniceşti, Sat Rusciori (4 acte materiale), MARINESCU DRAGOŞ IONUŢ, preşedintele altei secţii de votare din Scorniceşti (19 acte materiale), OLARU FLOREA, preşedintele unei secţii de votare din localitatea Chiţeasca (13 acte materiale), GHERGHE OVIDIU MARIAN, preşedintele altei secţii de votare din Scorniceşti (5 acte materiale), TUDOSIE ELENA, preşedintele unei secţii de votare din Satul Leoteşti (4 acte materiale), RADU DUMITRU, ŞIŞU ANI, preşedintele unei secţii de votare din Circumscripţia nr. 30, Judeţul Olt (44 acte materiale), CUMPĂNAŞU VERGINICA, preşedintele unei secţii de votare din Circumscripţia electorală nr. 30, Judeţul Olt (2 acte materiale), IORDACHE GEORGE CRISTIAN, preşedintele unei secţii de votare din satul Bobiceşti, STANCA IONELA ANDREEA, STANCA VERGINICA, GHIŢĂ DUMITRU (2 acte materiale), PORUMBIEL LIVIU, preşedintele unei secţii de votare din Circumscripţia nr. 30, Judeţul Olt (3 acte materiale), STÎRLEA GEORGETA, preşedintele unei secţii de votare din Circumscripţia nr. 30, Judeţul Olt (8 acte materiale), MITRAN ELENA preşedintele unei secţii de votare din localitatea Coloneşti (16 acte materiale), IOVA FLORINA preşedintele unei secţii de votare din localitatea Bălăneşti (16 acte materiale), SIMA MARIA, preşedintele unei secţii de votare din localitatea Dejeşti (11 acte materiale), PIELARU MARIA, preşedintele unei secţii de votare din comuna Coloneşti, sat Gueşti (15 acte materiale), POPESCU MARIA, preşedintele unei secţii de votare din Circumscripţia electorală nr. 30, Judeţul Olt (6 acte materiale), DIACONESCU FLORIN preşedintele unei secţii de votare din Circumscripţia electorală nr. 30, Judeţul Olt (13 acte materiale) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 54 sau 55 din Legea 3/2000.
  Din rezoluţiile de începere a urmăririi penale întocmite de procurori au rezultat următoarele:
  La data de 29.07.2012, învinuiţii au utilizat diferite procedee în vederea introducerii în urne a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, prin falsificarea unor menţiuni, fie pe listele permanente, fie pe cele suplimentare, ceea ce a condus la situaţii de vot multiplu, respectiv de voturi fraudate.
  Spre exemplu, la cele 18 secţii de votare ai căror preşedinţi sunt învinuiţii din prezenta cauză, au fost identificate între 10 şi 78 de situaţii de voturi fraudate (per secţie), acestea constând, de regulă, în falsificarea unor semnături pe listele permanente sau suplimentare, în dreptul unor persoane care fie erau plecate din ţară, localitate, fie nu s-au prezentat la vot sau erau chiar decedate.
  În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi învinuiţi, în sarcina acestora a fost reţinut faptul că, fie conduceau alte persoane la mai multe secţii de votare cu scopul ca acestea să voteze de mai multe ori, fie au votat ele însele de mai multe ori.
  Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

  Mulţumit?

  Posted by florin deaconu | 29,10,12, 10:51 pm
 3. Mai nou primarul se lasă “moştenire”? Nu se mai alege? Cum dracu’ vine asta?

  Posted by Jaff | 07,11,12, 7:30 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

October 2012
M T W T F S S
« Sep   Nov »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Advertisements
%d bloggers like this: