//
you're reading...
EVENIMENT

La dracu’ cu “IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ” la DNA, Băsescu şi-a trimis „căţeii”?!

Orice om cu creier ştie că tot ce înseamnă DNA şi procurorii Laurei Kovesi sau ai lui Morar „lucrează” sub influenţa directă a ex-preşedintelui Traian Băsescu! Că nu degeaba “i-a uns” pe funcţii, nu?

Aşadar: CĂȚEL, căței, s. m. I. 1. Pui de câine; p. ext. pui de animal sălbatic (asemănător cu câinele). ◊ Expr. (Fam.) Cu cățel, cu purcel = cu întreaga familie și cu tot avutul; cu tot ce are. 2. Fig. Om lingușitor și fără scrupule. 3. Compuse: (Zool.) cățelul-pământului = orbeț; cățel-de-mare = corosbină; cățel-de-frasin sau cățelul-frasinului = cantaridă. II. Fiecare dintre părțile care compun căpățâna de usturoi. – Lat. catellus.

Ce ne spune DNA: 14 august 2012

Nr. 625/VIII/3

 COMUNICAT

La solicitarea reprezentaților mass-media, Biroul de informare și relații publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări cu privire la fapte ce sunt în competența acestei instituții în legătură cu organizarea și desfășurarea referendumului din data de 29 iulie 2012.

Având în vedere stadiul cercetărilor, date suplimentare nu putem furniza în acest moment.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Astfel, astăzi, 14 august 2012, trei procurori au fost huiduiți la Piatra Olt, după ce au anchetat localnicii care au votat la referendum.

Viceprimarul orașului Piatra Olt, Robert Munteanu a declarat la Antena 3, că trei procurori au venit în localitate și au început să ancheteze șefii secțiilor de votare, cât și localnicii. Cu căţel, cu purcel?

Procurorii au solicitat angajaților primăriei să aducă președinții secțiilor de vot. În momentul în care li s-a spus că președinta unei secții de vot este în concediu, procurorii au solicitat să vină alți membrii ai comisiei de la referendum.

Pentru că nici un membru nu s-a prezentat la audieri, procurorii au plecat cu mașina de poliție prin localitate și au început să ancheteze localnicii. Păi, de ce?

La propriu, procurorii au început să bată pe la porți și au început să întrebe oamenii dacă au mers la vot, cum au votat și de ce au votat și dacă i-a instigat cineva să vină la vot. Alooo, procurorii! Nu mai aveţi scrupule? Cu cine au votat? Asta să  întrebaţi pe părinţii voştri! Cum adică, cu cine au votat?!

Un grup de localnici, deranjați de atitudinea procurorilor au început să-i huiduie pe aceștia.

În mod normal procurorii pot audia persoane doar după ce le trimit citații oficiale. Legal! Dar, dă-o dracu de lege! Pentru a-i face să declare, procurorii i-au amenințat pe localnici că dacă nu vor să vorbeasc acum or să fie citați și chemați la București și or să îi coste mai mult.

Bistrița Nouă, o localitate din aria teritorial administrativă a orașului Piatra Olt este sub ancheta procurorilor, unde s-a organizat și acolo o secție de vot la referendumul din 29 iulie.

Viceprimarul din Piatra Olt a declarat la Antena 3 că procentul de vot la referendum a fost de peste 91%, iar pe listele suplimentare au votat peste 700 de persoane.

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

August 2012
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Advertisements
%d bloggers like this: