//
you're reading...
POLITICA

Eu, în Olt, cu cine votez?!

Imaginea de sâmbătă, 7 aprilie, (n.r.- fotografia din deschidere a materialului) mă pune foarte serios în dificultate! Eu, în judeţul Olt, cu cine votez?!

Îmi doresc o schimbare, ţinând cont de nefericitul “regim Băsescu”. Aşadar, normal ar fi să votez USL-ul. Dar…Cum pot în Olt să aleg USL, când imaginea cu Ponta – Vâlcov –  Năstase mă frapează?! Nu mai e moral, nu mai e prinţip, nu mai e nimic?! Cum să mai merg la VOT şi să pun ştampila pe USL?

Fostul edil al Slatinei spune că nu există dosare DNA în ceea ce-l priveşte. Avem îndoieli!

Dar dosare DNA asupra Primăriei Slatina, păstorită de acelaşi Darius Vâlcov?

În sinea noastră, chiar dacă asta o să ne aducă unele reproşuri, îl respectăm pe Vâlcov, în condiţiile în care oricine ar fi fost la “butoane”, nu se poate să nu fi “plasat” lucrările de investiţii în oraş către firmele apropiate de partidul său. Başca, oraşul este cu adevărat schimbat!

Dar, acelaşi “dar”… Cu ce costuri? O esplanadă, în care s-au băgat peste 500 de miliarde de lei! Un cartier, fantomă, în zona  Zahana, undeva tot la 500 miliarde lei! Un Centru cultural EUGEN IONESCU, 130 miliarde lei, ajuns pe mâna celor din PDL Olt! Din bani publici! Zeci şi zeci de miliarde pe nişte fântâni arteziene, fără nici un rost! Şi aşa aş putea continua câteva pagini… Ar fi inutil ţinând cont de faptul că trăim într-o ţară în care se moare de foame, în care se moare cu zile în spitale, în care nu sunt locuri de muncă… O ţară în care suferim aproape cu toţii… Mai puţin cei de la… “butoane”. Lor le este bine! Vouă?

FLORIN DEACONU

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Recent Posts

April 2012
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements
%d bloggers like this: