//
you're reading...
POLITICA

Unde au fost cei 30.000 de semnatari ai lui Darius Vâlcov?

Pe Facebook-ul publicaţiei on line – Ziaristul de Olt – am primit un mesaj pertinent de la unul din cititorii noştri, dl. Marian Stoian. Fără alte comentarii, vom publica materialul fără diacritice şi integral:

“Vineri 30.03.2012 in Eveniment de Olt, un director de scoala(Aurelia Tanase-LPS Slatina) apare cu doi elevi sustinand demararea unei campanii politice, directorul CN Radu Greceanu(Raluca Ivanus) creeaza pe Facebook pagina ‘Sa il sprijinim pe Darius Valcov’, azi 01.04.2012(si nu e pacaleala) in fata Amfiteatrului CNV Nicolae Titulescu mare forfota cu toate ca era duminica si zi libera, directori de scoala, angajati ai scolilor, elevi si prea putini oameni din alte domenii de activitate, convocati pentru a sustine aceeasi actiune politica. Dovezile se vad din pozele publicate pe site-ul evenimentdeolt.ro: In poza1-directoarea CNA Carol I (Simona Antonie) cu mare parte dintre angajati(administrator, laborant,pedagog, secretara, profesori) si mare parte din elevi, in poza 2, 3, 4 – directoarea LPS(aceeasi Aurelia Tanase ) cu elevi din liceu, in sala elevi de la Greceanu, Minulescu, Metalurgic…si nu pot sa nu ma intreb unde au fost cei 30.000 de semnatari daca a fost nevoie sa apelezi la scoala pentru a putea sa creezi o miscare de sustinere pentru cel mai iubit dintre slatineni-Darius Valcov.

Dar, somnul ratiunii naste monstri!
Aceasta sintagma pare sa fie exact cadrul in care se desfasoara in Slatina o actiune care denota disperarea la care a ajuns Darius Valcov si cei din anturajul sau.
Directorii de scoala, manati de la spate de sefa de la Inspectorat(Mariana Gheorghe), care nu-si mai poate controla actiunile, comportandu-se ca un om speriat, adica ajutandu-l pe cel care a parasit partidul, incalcand un principiu spus candva de Patrascanu: ‘mai bine sa gresesti laolalta cu partidul tau decat sa ai dreptate de unul singur impotriva lui…’, fapt ce se pare , ca nu va ramane fara urmari…
Acest mars al disperarii(prin fortatea elevilor de a se implica in actiuni politice), arata ca un mormant sapat, numai valcov fiind cel care crede, sau e facut sa creada ca e un remediu contra reumatismului care a cuprins politica judeteana.
Directorii care au raspuns la apel si-au iscalit practic demisia in alb din demnitatea de cadru didactic. Preocuparea de a tine de scaune i-a facut sa uite de ce sunt ei in scoala, adica sa formeze oamenii de maine. in ceea ce priveste scopul actiunii, el este departe de a fi indeplinit. tot ce pot reusi, e sa arate ca nu inteleg ca barca a inceput sa ia apa. Zvacnirea anemica a lui Valcov i-a permis sa-si scurteze zilele si asa numarate in politica Oltului.
La fel cum Ceausescu a crezut ca in 1989 va reedita faptele din 1968 care l-au facut celebru, Valcov crede ca marsul directorilor de scoli(impreuna cu elevii), seamana cu marsul autobuzelor Loctrans de la ultimele alegeri.
Din pacate pentru el, drumul pe care a pornit este fara intoacere….”

 

Advertisements

Discussion

One thought on “Unde au fost cei 30.000 de semnatari ai lui Darius Vâlcov?

  1. felicitari!

    Posted by slatina dragostea noastra | 02,04,12, 9:58 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

April 2012
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Advertisements
%d bloggers like this: