//
you're reading...
ACTUALITATE

TUNUL FINANCIAR AL SECOLULUI DAT DE PLUS CONFORT BUCUREŞTI ÎN JUDEŢUL OLT – APROAPE 2.000 DE MILIARDE LEI VECHI!!!


În Slatina s-a investit, foarte mult prin credit bancar, sume colosale în primul mandat al primarului Darius Vâlcov. Cine are cuţitul, taie pâinea. O serie de firme clientelare a păpat din banul public în acea perioadă.  Nimeni nu a avut nimic de obiectat! Nici DNA, nici Curtea de Conturi, nici…

  • Toţi banii către familia Ramba din Bucureşti!!!

În al doilea mandat, edilul Darius Vâlcov a avut parcă şi mai mulţi bani pe mână, deşi, culmea, cică era criză! Başca, anumite servicii au fost concesionate.

Vezi, „Spaţiile verzi”, care au ajuns pe mâna societăţii Rupiah, mai exact pe mâna a doi tineri, Ovidiu Andrei Ramba din Bucureşti – 30 de ani (n.r. – fiul fostului director al RADET Bucureşti) şi Şerban Leonard Adrian din Ilfov – 36 de ani. Prieteni cu edilii din Slatina? Pesemne! De vreme ce, contractul a fost semnat pe 30 de ani, suma în joc 800 milioane lei noi, iar clauzele de reziliere sunt total în dezavantajul slătinenilor. Dar despre asta în alt material!

Tot Rupiah a pus gheara şi pe fosta Aceti Slatina!

Acelaşi Ovidiu Andrei Ramba, alături de fratele său, deţin şi firma Plus Confort Bucureşti, „unsă” de Primăria Slatina cu aproape 2.000 de miliarde lei vechi.

La 18 decembrie 2010, Primăria lui Darius Vâlcov atribuia Contractul „Proiectare şi Execuţie lucrări de construcţii, finisare, reparaţii, renovare şi restaurare clădiri în municipiul Slatina judeţul Olt. Lucrări de construcţii de clădiri. Renovare a clădirilor degradate. Lucrări de izolare termică. Lucrări de finisare a construcţiilor. Servicii de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice” societăţii Plus Confort Bucureşti.

Valoarea contractului? 1.585, 24 miliarde lei vechi, fără TVA. Per total – 1966, 69 miliarde lei!!!

Toţi banii către Ramba!!! Să mai spunem că Plus Confort Bucureşti nu a avut concurenţă la „licitaţie”? O singură ofertă! Cea a firmei lui Ramba! Ori e greu să alergi de unul singur şi să ajungi pe locul doi! Ba, chiar imposibil!

Acest contract este unul ciudat, din punctul nostru de vedere! Slatina nu a avut niciodată 2.000 de miliarde lei în bugetul local. Aşadar despre ce să fie vorba?

Ne gândim imediat la „reabilitarea termică” a clădirilor din municipiul Slatina. Doar aici pot exista asemenea sume mari de bani, mai ales că din ce ne amintim 50 la sută vin de la UE, 30 la sută – de la stat şi 20 la sută contribuţia directă a cetăţenilor.

Aşadar, să înţelegem că toţi aceşti bani vor fi sifonaţi prin societatea fraţilor Ramba, Plus Confort Bucureşti?

Anterior, alte două contracte pe „reabilitate termică” ajunseseră la aceeaşi Plus Confort Bucureşti!

Pe 21 septembrie 2009, contractul „Reabilitare termica a blocurilor GA 7, GA 9, GA 10 str. Cornişei şi blocul T 4 str. Independenţei” era atribuit firmei PLUS CONFORT S.R.L.  Valoarea – 27,62 miliarde lei, fără TVA. Per total contract – 34,24 miliarde lei!

Tot la data de 21 septembrie 2009, un alt contract atribuit societăţii Plus Confort Bucureşti: „Reabilitare termică a blocurilor GA 1, GA 2, GA 3 strada Cornişei, municipiul Slatina”. Valoare: 22,99 miliarde lei fără TVA. Total – 28,5 miliarde lei!

Fără a scormoni prea mult în „problemă” deoarece miroase, nu putem decât să ne întrebăm dacă aceste contracte nu au fost date pe ochi frumoşi sau mai rău contra unor foloase materiale. Nu e treaba noastră a ziariştilor să demonstrăm acest fapt.

Alte persoane iau bani frumoşi de la stat şi au datoria să o facă!

În ceea ce ne priveşte ne-am făcut datoria de a constata. Există persoane îndrituite să acuze, iar altele să judece!

FLORIN DEACONU

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

March 2012
M T W T F S S
    Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Advertisements
%d bloggers like this: