//
you're reading...
ACTUALITATE

Darius Vâlcov şi PDL Olt au făcut din Panadria SRL o găină cu ouă de aur! Managerul city Minel Prina face o eschivă, dar tot dă… din casă! 110 miliarde lei – puse la bătaie pentru străzile din Slatina! Ultimul tun – 1 milion de euro, pentru investiţia Podul Sărăceşti! De aici şi deputatul PDL de Olt, Daniel Bărbulescu, a mâncat o pâine!

  • Managerul city Minel Prina face o eschivă, dar tot dă… din casă!
  • 110 miliarde lei – puse la bătaie pentru străzile din Slatina!
  • Ultimul tun – 1 milion de euro, pentru investiţia Podul Sărăceşti!
  • De aici şi deputatul PDL de Olt, Daniel Bărbulescu, a mâncat o pâine!

Probabil că patronul Panadria SRL Găneasa, o firmă care iniţial se ocupa cu panificaţia şi produse de patiserie, aştepta cu nerăbdare să se încalzească afară, astfel încât începă „în forţă” plombarea gropilor de pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ.

Şi dacă i-a dorit sufleţelul asta, Primăria, păstorită după bunul său plac de edilul Darius Vâlcov, ia dar afaceristului de la Panadria, Florea Barbu, investiţia în cauză, respectiv plombarea străzilor.

La ultima şedinţă de CL Slatina, de marţi, 13 martie a.c., întrebat de unul din consilierii locali cine plombează străzile în municipiu, managerul city Minel Prina a evitat răspunsul într-o primă fază, pentru ca apoi „să elucideze” misterul. Respectiv SRL-ul din Găneasa, celebra, deja, Panadria!

Ba mai mult! Aveam să aflăm că nu mai puţin de 110 miliarde lei vechi sunt puse la bătaie pentru amenajarea străzilor din Slatina! O treime din sumă fiind cheltuită acest an. Ne vom întreba retoric, cu ce firme?

Ultimul tun marca Panadria Găneasa este investiţia de la Podul Sărăceşti. Aceasta se ridică la peste 40 miliarde lei, adică 1 milion de euro. Şi cică e criză economică în ţară!

O licitaţie de formă?

Licitaţia Publică – Reabilitare zonă prin amenajare Pod Sărăceşti – a fost realizată pe 4 octombrie 2011, investiţia fiind atribuită societăţii Panadria. Numărul de oferte? 1! Una!One!  Doar Panadria SRL Găneasa!!!

Preţul – 32, 97 miliarde lei, fără TVA. Cu TVA – 40, 88 miliarde lei!

Demn de menţionat este şi aceea că de aici şi deputatul PDL de Olt, Daniel Bărbulescu, a mâncat o pâine!

Firma acestuia, Andan SRL Slatina a primit în urma unei „licitaţii”, la care a participat singură, publicitatea pentru investiţia mai sus menţionată!

Respectiv – Servicii de promovare şi publicitate pentru implementarea proiectului nr. SV/1/1.1/CU/1/2/13 Cod SMIS 6770 intitulat “Reabilitare zona prin amenajare pod Sărăceşti”.

Astfel, societatea deputatului PDL de Olt, Daniel Bărbulecu, încasa 85 milione ROL, fără TVA, puţin peste 100 milioane ROL cu TVA. Nu-i rău! Cine îţi dă pe degeaba 100 de milioane lei. Aşa din condei!

În curând: Tunurile financiare din Găneasa (PANADRIA), la Primăria Darius Vâlcov de Slatina!

Florin Deaconu

Discussion

One thought on “Darius Vâlcov şi PDL Olt au făcut din Panadria SRL o găină cu ouă de aur! Managerul city Minel Prina face o eschivă, dar tot dă… din casă! 110 miliarde lei – puse la bătaie pentru străzile din Slatina! Ultimul tun – 1 milion de euro, pentru investiţia Podul Sărăceşti! De aici şi deputatul PDL de Olt, Daniel Bărbulescu, a mâncat o pâine!

  1. Va mira ceva sau ce? eu chiar nu inteleg care e problema. Vreti sa fure altii si ei sa nu apuce.
    Familia Barbu este renumita pentru asa ceva, doar se stie…

    Posted by AAA | 19,11,12, 5:17 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Recent Posts

March 2012
M T W T F S S
    Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
%d bloggers like this: