//
you're reading...
ACTUALITATE

Bălăşescu are “emoţii” la d-na Anghel?!

Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă la ultima conferinţă de presă a PDL Olt…

Uite demisia, nu e demisia! Vicele, cu liceu, se bătea cu pumnu’ n-piept cu ceva vreme în urmă că îşi dă demisia de la Primăria Slatina.

Tipic, „băsescian” la o săptămână după ce acesta a anunţat public că pleacă, Bălă s-a întors…cu 180 de grade. Adicătelea, a întors-o ca la Ploieşti. Pardon, ca la Slatina!

„Am avut o discuţie atât de emoţionantă cu d-na Anghel pentru că noi ne-am înţeles atât de… cu dna vice, noi ne-am înţeles atât de bine în aceşti patru ani, bineînţeles la discuţie a participat şi Darius, încât nu am putut să nu fac…”, a declarat încă viceprimarul Bălăşecu.

Se pare că „sensibilul” Bălăşescu s-a lăsat înduplecat de „maica” Anghel, fără a conta prea mult orgoliul personal legat de funcţia în cauză, altminteri putea fi şi „conţopist” că nu avea importanţă…Chiar aşa?! Se poate pune semnul egal între „viceprimar” şi „conţopist”? Cine zice, ăla e! Să nu credeţi că am făcut un atac la persoană! Termenul de conţopist nefiind unul peiorativ. Dimpotrivă!

Revenind la cele spuse în conferinţă, vicele Bălăşescu a reuşit performanţa de a-si da singur un şut în fund, declarând că vecini lui „de pe scară abia acum după patru ani de zile au aflat că sunt primar”. Dacă nu şi-a dat seama până în prezent, asta spune multe despre activitatea sa!

Florin Deaconu

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Posts

March 2012
M T W T F S S
    Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Advertisements
%d bloggers like this: